Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Αζαρένκα 0-2: Πρόωρος αποκλεισμός στο Βερολίνο για τη Μαρία (vid)

Σάκκαρη – Αζαρένκα 0-2: Πρόωρος αποκλεισμός στο Βερολίνο για τη Μαρία (vid)

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο Βερολίνο από την Βικτόρια Αζαρένκα και ολοκλήρωσε πρόωρα την περιπέτειά της στο γερμανικό τουρνουά.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο 500άρι τουρνουά του Βερολίνου, καθώς ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Βικτόρια Αζαρένκα με 2-0 σετ (6-4, 6-2).

Η Ελληνίδα τενίστρια δέχθηκε την τέταρτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στην Λευκορωσίδα και ξεκίνησε με το… αριστερό την περιπέτειά της στη σεζόν του γρασιδιού.

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη απέναντι στην Αζαρένκα, που έκανε το «4 στα 4» κόντρα στην Ελληνίδα.

Η Μαρία είχε τις στιγμές της στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί, με την Βικτόρια Αζαρένκα να ξεδιπλώνει στο κορτ την ποιότητά της και την εμπειρία της και να φτάνει στη νίκη και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Βερολίνου.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 3-3, όταν η Αζαρένκα πίεσε την Σάκκαρη και κατάφερε να κάνει μπρέικ για 4-3. Στη συνέχεια η Βικτόρια υπερασπίστηκε το σερβίς της και με 6-4 έκανε το 1-0 και το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια δέχθηκε δύο συνεχόμενα μπρέικ και η Λευκορωσίδα προηγήθηκε με 4-0, βάζοντας τις βάσεις για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-1 και 5-2, αλλά η Αζαρένκα με 6-2 έκανε το 2-0 και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Sports in

Απρόοπτο με Κωνσταντέλια και Ότο – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους διεθνείς Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ – Απρόοπτο με τους Κωνσταντέλια και Ότο οι οποίοι ένιωσαν ένα σφίξιμο και δεν πήραν μέρος στην σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024