Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύφθηκε το celebrity crush της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Αποκαλύφθηκε το celebrity crush της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αποκαλύψει στον άμεσα ενδιαφερόμενο το celebrity crush που είχε μαζί του η αείμνηστη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και ο Κέβιν Κόστνερ μοιράστηκε αυτό που του αποκάλυψε πριν από χρόνια ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ήταν πριν από χρόνια που ο Κέβιν Κόστνερ έμαθε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήθελε να πραγματοποιήσει μια ιδιωτική συνάντηση μαζί του και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν έχασε την ευκαιρία.

«Έτυχε να βρίσκομαι στην Αγγλία και έλαβα αυτό το μήνυμα ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα ήθελε πολύ να μου μιλήσει. Στην αρχή είπα ‘τι;’ και μετά είπα ‘εντάξει’» θυμάται ο Κέβιν Κόστνερ.

Ο 69χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι στο νούμερο 1 στη λίστα του ετήσιου τεύχους 100 Reasons to Love America του People, σημειώνει πως έχει μόνο όμορφες αναμνήσεις από αυτή τη συνάντηση.

Αναπολώντας τη συνάντησή του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

«Γνωριστήκαμε σε αυτό το δωμάτιο και ήμασταν μόνο εμείς. Περπάτησε και δώσαμε τα χέρια. Τα πρώτα λόγια που βγήκαν από το στόμα του ήταν ‘ξέρεις, άρεσες στη μητέρα μου’» θυμάται ο Κέβιν Κόστνερ.

Ο Κέβιν Κόστνερ δεν μοιράστηκε όσα συζήτησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, σημειώνοντας πως η εμπειρία της συνάντησής του ήταν «πολύ γλυκιά».

Αποκαλώντας τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ως αρκετά νεαρό άνδρα, ο ηθοποιός έμεινε με όμορφες αναμνήσεις για το ποιος ήταν, πώς τον προσέγγισε και τι συζήτησαν.

Χρόνια νωρίτερα ο Κέβιν Κόστνερ είχε έρθει σε επαφή με την πριγκίπισσα Νταϊάνα για ένα σίκουελ του Σωματοφύλακα, ταινία στην οποία είχε συμπρωταγωνιστήσει με τη Γουίτνεϊ Χιούστον.

Ο Κέβιν Κόστνερ

Ο Κέβιν Κόστνερ

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024