Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το in στα Mad Video Music Awards 2024 - Λαμπερές εμφανίσεις και εντυπωσιακά acts

Το in στα Mad Video Music Awards 2024 – Λαμπερές εμφανίσεις και εντυπωσιακά acts

Τα «Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ» είναι εδώ για ακόμα μια χρονιά και εμείς γιορτάζουμε μαζί τους στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου!

Την φετινή λαμπερή απονομή των Mad Video Music Awards, η οποία λαμβάνει χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), παρουσιάζει ο αν μη τι άλλο έμπειρος Θέμης Γεωργαντάς και μαζί του σε ρόλο superhosts, έχουμε την χαρά να απολαύσουμε τους/τις αγαπημένες της Gen Z, του TikTok και όχι μόνο: Dat Lilly, Fipster, Elena & Fenia, Modern Cinderella, Vangelis Nakis, Pamairii, Giannis Tsioras και Ilenia Williams, πολλοί από τους οποίους ήταν στην παρέα των MAD και κατά την διάρκεια την περσινής διοργάνωσης.

O DJ Αντώνης Δημητριάδης, γνωστός και ως AD1 MUSIC, έδωσε τον παλμό -όπως πολύ καλά εκείνος γνωρίζει- με ένα δυναμικό DJ set, δημιουργώντας ένα Μυκονιάτικο κλίμα, όπου το κέφι και ο χορός επικρατούν.

Σειρά είχε η guest εμφάνιση του Αιγυπτιο – Ιταλού τραγουδιστή Αλεσσάντρο Μαμούντ ο οποίος είναι ευρέως γνωστός ως Μαμούντ. Ο Μαμούντ έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους πιο πιο ξεχωριστούς καλλιτέχνες στην ιστορία της Eurovision κι ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές στην Ευρώπη!

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Μαχμούντ

Στη σκηνή των MAD ανέβηκαν φέτος καλλιτέχνες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τη χρονιά που μας πέρασε.

Αυτοί είναι οι: Anastasia, FY, Ivan Greko, Josephine, Kings, Lila, Marseaux, Rack, Roi, Ropex Laterio, Sicario, Trannos, Zaf, Stan Αντιπαριώτης, Κωνσταντiνος Αργυρός,  Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Κώστας Μαρτάκης, Κατερίνα Λιόλιου, Αναστάσιος Ράμμος, Γιώργος Σαμπάνης, Ελένη Φουρέιρα ενώ η super star Enisa ήρθε από τη Νέα Υόρκη για μία και μοναδική εμφάνιση, μαζί με την Anastasia.

Η Ελένα Παπαρίζου κατέκτησε το τιμητικό βραβείο mad icon και «χάρισε» στο κοινό μια ξεχωριστή εμφάνιση, η Μαρίνα Σάττι αποθεώθηκε από ολόκληρο το στάδιο, ενώ φέτος για φινάλε είχαμε συνεργασία έκπληξη του Θοδωρή Φέρρη με τη Δέσποινα Βανδή!

Ακολουθούν βίντεο «καυτών» εμφανίσεων που σήκωσαν στο πόδι το κοινό που κατέκλυσε το γήπεδο του Φαλήρου.

Είστε έτοιμοι;

Η Anastasia «έβαλε φωτιά» για ακόμη μια φορά στη σκηνή

Και το τιμητικό βραβείο mad icon πάει… στην Ελενα Παπαρίζου φυσικά!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα γινόταν ούτε φέτος να λείπει από τα Mad VMA

Η συνέχεια… στις οθόνες μας!

Και για όσες και όσους στεναχωριέστε που δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε στα φετινά βραβεία, μάθετε πώς το MEGA θα μεταδώσει αποκλειστικά τα Mad Video Music Awards 2024 την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 22:00.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024