Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Λύτρας: Στην Ευελπίδων η πρώην σύζυγός του - Συνελήφθη μετά τη μήνυση της νυν συζύγου

Απόστολος Λύτρας: Στην Ευελπίδων η πρώην σύζυγός του – Συνελήφθη μετά τη μήνυση της νυν συζύγου

Ο Απόστολος Λύτρας που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του, επίσης αναζητείται στο πλαίσιο της ίδιας αυτόφωρης διαδικασίας.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε πριν λίγο η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά τη μήνυση, που κατέθεσε σε βάρος της η σύζυγος του κατηγορούμενου δικηγόρου, για διάφορα αδικήματα όπως απειλή, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον κ. Λύτρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του, επίσης αναζητείται στο πλαίσιο της ίδιας αυτόφωρης διαδικασίας.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, θύμα του άγριου ξυλοδαρμού, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του δικηγόρου καθώς το βράδυ της Τρίτης, εκείνη μπήκε μαζί με μία από τις κόρες της στο σπίτι της 37χρονης στον Γέρακα, με αποτέλεσμα όταν τις είδε η κυρία Πολυζωγοπούλου να τρομοκρατηθεί και να πατήσει το panic button. Στη συνέχεια, η γυναίκα λιποθύμησε, ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ΕΚΑΒ που μετέφεραν και τις τρεις στο αστυνομικό τμήμα του Γέρακα.

Δικηγόρος θύματος: Παραβιάστηκαν οι όροι του εισαγγελέα

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Πολυζωγοπούλου, Θέμη Σοφό, χθες βράδυ, παρά το γεγονός ότι αστυνομικός που φύλασσε το σπίτι προσπάθησε να αποτρέψει την πρώην σύζυγο και την κόρη του κ. Λύτρα να μπουν με τα κλειδιά που διέθεταν στον αύλειο χώρο της οικίας, εκείνες, δεν υποχώρησαν και δημιούργησαν επεισόδιο. Μάλιστα όπως αποκάλυψε το in, η 37χρονη φέρεται να πάτησε και το panic button που έχει εγκατασταθεί από τις Αρχές στο κινητό της.

«Δημιουργήθηκε ένταση ακούστηκαν ύβρεις. Ο πατέρας της (σ.σ 37χρονης) βγήκε έξω και  τους οδήγησε προς την έξοδο. Η εντολέας μου λιποθύμησε από την ταραχή της καθώς είναι μια κακοποιημένη γυναίκα από συμπεριφορά που μόνο ως ζωώδες ένστικτο μπορεί να χαρακτηριστεί», τόνισε ο κ. Σοφός σε τηλεφωνική επικοινωνία στο Open. Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος όταν τον κάλεσε η κ. Πολυζωγοπούλου, την καθοδήγησε ώστε να πατήσει το panic button.

«Πράγματι έφτασε αμέσως περιπολικό και μετήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα του Γέρακα. Η έγκληση οδηγεί στην αυτόφωρη διαδικασία», είπε ο κ. Σοφός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Λύτρας αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου καθώς δεν τηρήθηκε η απαγόρευση συναναστροφής και προσέγγισης, που επέβαλε ο εισαγγελέας. Συγκεκριμένα δεν θα έπρεπε να διαθέτει κλειδιά ούτε να έχει εντάξει την κ. Πολυζωγοπούλου στο γκρουπ στο viber, χωρίς τη θέλησή της, ενώ δεν θα έπρεπε τα συγγενικά του πρόσωπα να μεταβούν στο σπίτι της συζύγου του.

«Το θύμα έγινε κοινωνός μηνυμάτων χωρίς τη θέλησή της και αυτό συνιστά παραβίαση όρων»

Ο Απόστολος Λύτρας

Αναφορικά με το γκρουπ, ο κ. Σοφός σημείωσε ότι η εντολέας του εντάχθηκε χωρίς τη θέλησή της. Σε αυτό συμμετείχαν ο ίδιος ο κ. Λύτρας και ένας συνεργάτης.

«Το θύμα έγινε κοινωνός μηνυμάτων χωρίς τη θέλησή της και αυτό συνιστά παραβίαση όρων», τόνισε ο συνήγορος του θύματος προσθέτοντας ότι τα μηνύματα είχαν χαρακτήρα πίεσης. «Υπάρχουν μηνύματα θα τεθούν σε γνώση της ανακρίτριας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Τι έγραφε το μήνυμα – Τι λέει ο δικηγόρος του Λύτρα

Σύμφωνα όσα έχουν γίνει γνωστά το μήνυμα στην ομαδική συνομιλία στο Viber απεστάλη από το γραφείο Λύτρα, και σύμφωνα με τον Σκάι έγραφε: «Στέλνω την κόρη μου και να της δώσεις τα λεφτά μου και τα ρούχα μου! Αμέσως!».

 «Δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα»

Από την πλευρά Λύτρα, επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει απειλητικό μήνυμα ούτε παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι. Όπως δήλωσε νωρίτερα ο Πέτρος Πανταζής, δικηγόρος του κ. Λύτρα: «Θέλω να το τονίσω, δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα και καμία απειλή. Δεν θα το έκανε ποτέ αυτό ο κύριος Λύτρας […] Μίλησα μαζί του και μου είπε ο άνθρωπος ότι ξύπνησε και είδε αυτό τον χαμό που έχει γίνει. Δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει».

Ο κ. Πανταζής υποστήριξε (Action24), ότι δεν έχει παραβιαστεί κανένας περιοριστικός όρος από τον Απόστολο Λύτρα καθώς και ότι είχε υπάρξει ενημέρωση για την επίσκεψη στο σπίτι στον Γέρακα της πρώην συζύγου του και δικηγόρου.

«Υπάρχει ένας όρος για τον κ. Λύτρα να μετοικήσει από την κατοικία του και να μην πλησιάζει τη σύζυγο του. Για να μετοικήσει πρέπει να πάρει προσωπικά του αντικείμενα. Υπήρχε επικοινωνία του ετέρου συναδέλφου υπεράσπισης για να μεταβεί η πρώην σύζυγος και η κόρη του για να πάρουν τα πράγματα και προς έκπληξή τους, υποβλήθηκε μήνυση».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ό,τι και να έγινε οι περιοριστικοί όροι δεν παραβιάστηκαν. Για να μην συναναστραφεί και πλησιάσει τη σύζυγό του έστειλε ανθρώπους για να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα, έπρεπε να πάρει τα ρούχα του, εκεί ήταν το σπίτι του».

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024