Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας - Εμφανίστηκε στο ΑΤ Παλλήνης

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Εμφανίστηκε στο ΑΤ Παλλήνης

Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Στο ΑΤ Παλλήνης εμφανίστηκε αυτοβούλως ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας  λίγο πριν τις 7 το απόγευμα.

Ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε μόνος του φορώντας t-shirt και βερμούδα. Αφού πάρκαρε τη μηχανή του κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε τη στιγμή που φτάνει στο ΑΤ Παλλήνης

«Η ευθύνη είναι δική μου»

Έξω από το ΑΤ μίλησε με τους δημοσιογράφους λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Ακουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο.

Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, την σύζυγό μου δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν απάντησαν.

Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο τον δικηγόρο.

«Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου» υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος

Φτάνουμε στην υπερβολή. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει συμβεί άλλο περιστατικό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι υπάρχουν τρία παιδιά. Δεν περιμένω από τους δημοσιογράφους από εσάς να το σεβαστείτε. Οι δικοί μου άνθρωποι που θα με ακούσουν θα καταλάβουν. Η ευθύνη είναι δική μου δεν είναι οικογενειακή».

Ένταλμα σύλληψης

Νωρίτερα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια, έχουν αντικατασταθεί με προσωρινή κράτηση.

Σημειώνεται ότι μετά την απολογία του για την βαριά κακοποίηση της συζύγου του, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκαν με προφυλάκιση, ήταν υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, απαγόρευση να πλησιάζει η να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Sports in

Επανέρχεται για τον Ράσφορντ η Παρί Σεν Ζερμέν

Όπως τονίζουν από την Αγγλία, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να επανέλθει με νέα πρόταση για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024