Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Anne Hathaway: Το περίεργο αξεσουάρ που χρησιμοποιεί για να κάνει πιο ζουμερά τα χείλη της

Anne Hathaway: Το περίεργο αξεσουάρ που χρησιμοποιεί για να κάνει πιο ζουμερά τα χείλη της

Ίσως το έχετε ήδη στο νεσεσέρ σας!

Το TikTok είναι γεμάτο hacks ομορφιάς που μας βάζουν διαρκώς στον πειρασμό να τα δοκιμάσουμε. Ένα από αυτά μας έδειξε η Anne Hathaway, η οποία αποκάλυψε με ένα βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα πώς κάνει τα χείλη της ζουμερά και σαρκώδη – δε θα πιστέψετε τι χρησιμοποιεί!

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο βλέπουμε τον hairstylist Adir Abergel να φτιάχνει τα μαλλιά της για μια νέα καμπάνια της Shiseido.

Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, κι ενώ περιμένουμε να δούμε το υπέροχο χτένισμά της, η Anne Hathaway μας δείχνει ένα κόλπο για το πώς κάνει τα χείλη της πιο ζουμερά με μια… φουρκέτα μαλλιών.

@annehathaway The more you know 🌠 #liptok ♬ Lips Are Movin – Meghan Trainor

«Μπαίνουμε στο σετ, και καθώς κοιτάζομαι στην οθόνη παρατηρώ ότι το πάνω χείλος μου φαινόταν λίγο, πώς να το πω, μαραμένο» αναφέρει η ηθοποιός στο βίντεο, με αποτέλεσμα να ζητήσει εκείνη τη στιγμή από τον κομμωτή της μία… φουρκέτα. «Μπήκα μέσα και προσπάθησα να τονώσω την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη μου. Όλοι με κοιτούσαν σαν εξωγήινη» είπε χαρακτηριστικά η ίδια δείχνοντάς μας μετά από λίγο και live στο TikTok τον τρόπο της.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ίδιο με αυτό που προσφέρει ένα lip plumper ή τα ενέσιμα fillers, αλλά κάνει όντως δουλειά και αποτελεί μια γρήγορη λύση.

«Η κίνηση αυτή τραυματίζει ανεπαίσθητα την περιοχή με αποτέλεσμα να τονώνεται η μικροκυκλοφορία και δείχνουν πιο γεμάτα, άμεσα» εξηγεί η δερματολόγος Mona Gohara στο allure.

Ωστόσο, τόσο η γιατρός προειδοποιεί να μην το παρακάνετε, γιατί η επιδερμίδα των χειλιών είναι ευαίσθητη και μπορεί εύκολα να προκληθεί κάποια μόλυνση.

Το ίδιο τονίζει και η Hathaway: «Προσοχή: Είναι εύκολο να το παρακάνετε, να πιέσετε πολύ δυνατά. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι να κάνετε είναι πολύ απαλές κινήσεις, όχι περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα. Μην αυτομαχαιρωθείτε», είπε χιουμοριστικά. «Αν δείτε αίμα, το παρακάνατε».

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

πηγή: Grace.gr

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024