Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Εσύ τι τύπος οδηγού είσαι; Σε κάθε περίπτωση η FlexCar έχει το κλειδί για την ευέλικτη ζωή που ονειρεύεσαι!

Εσύ τι τύπος οδηγού είσαι; Σε κάθε περίπτωση η FlexCar έχει το κλειδί για την ευέλικτη ζωή που ονειρεύεσαι!

Τρία βήματα για να βάλεις μπρος σε μία flex καθημερινότητα με ξέγνοιαστες και άνετες μετακίνησεις.

Αν σου ζητούσε κάποιος να του περιγράψεις την τέλεια καθημερινότητα, τι θα απαντούσες; Ανεξάρτητα ποιο είναι το ιδανικό σενάριο για εσένα, σίγουρα η ευελιξία είναι «πρωταγωνίστρια», δηλαδή το κεντρικό πλαίσιο το οποίο ορίζει έναν τρόπο ζωής ο οποίος έχει διαμορφωθεί από εσένα ώστε να σε εξυπηρετεί απόλυτα, είτε είσαι γονιός, είτε single, είτε απολαμβάνεις τη γλυκιά ρουτίνα του γραφείου και του γυμναστηρίου, είτε την απόλυτη ελευθερία ενός digital nomad που κάθε εβδομάδα βρίσκεται σε άλλο μέρος.

Δεν έχει μεγάλη σημασία ποια είναι η ζωή που ονειρεύεσαι, αλλά το γεγονός πως υπάρχει τρόπος να την κάνεις πραγματικότητα και να ζεις καλύτερα, όπως θέλεις να ζεις. Πώς θα τα καταφέρεις; Επιλέγοντας ένα όχημα το οποίο θα κάνει κάθε διαδρομή πιο εύκολη και απολαυστική, ένα όχημα που θα σου ταιριάζει και θα σε αντιπροσωπεύει απόλυτα. Και αν μέχρι σήμερα πίστευες πως είναι δύσκολο ανάμεσα από τα εκατοντάδες, χιλιάδες μοντέλα που υπάρχουν να ανακαλύψεις τον δικό σου μηχανοκίνητο «σύμμαχο», μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξεις γνώμη. Διότι, με ένα μίσθωμα έφυγες και το ταξίδι ξεκινά!

Βλέπεις, αρκεί να προσδιορίσεις τι τύπος οδηγού είσαι και η FlexCar, δηλαδή η πελατοκεντρική εταιρεία που έχει βελτιώσει σημαντικά το «τοπίο» στο leasing οχημάτων, σου δίνει το κλειδί για τη flex ζωή που ονειρεύεσαι να ζήσεις. Τι οδηγός είσαι, λοιπόν; Ένας city lover που η καρδιά του χτυπά στον ρυθμό της πόλης ή ένας easy rider που ρολλάρει σε δύο τροχούς; Ένας head of the family, δηλαδή μία κολώνα του σπιτιού που… μετακινείται, είναι παντού και πάντα για όλους ή ένας digiman που λαχταρά διαδρομές που οδηγούν στο μέλλον; Είσαι μία happy traveler και δεν χορταίνεις να εξερευνάς τον κόσμο ή «διψάς» για αδρεναλίνη όπως κάθε γνήσιος sports nut; Θέλεις να αποκτήσεις μία πιο eco-friendly καθημερινότητα ή να «σφραγίσεις» με το προσωπικό σου στυλ τις μετακινήσεις σου, όπως θα έκανε ένας posh pilot; Ονειρεύεσαι από απλός επαγγελματίας να γίνεις business expert;

Ό,τι τύπος οδηγού και να είσαι, να ξέρεις πως η FlexCar σου δίνει τη δυνατότητα με ένα σταθερό, μηνιαίο μίσθωμα (FlexDeposit) να οδηγείς καθημερινά το όχημα που σου ταιριάζει, χωρίς να σε επιβαρύνει με τα πάγια έξοδά του. Εσύ θα αναλάβεις μόνο τα καύσιμα που απαιτούν οι μετακινήσεις σου, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας, την ασφάλιση και τη συνολική φροντίδα του οχήματος, τα αναλαμβάνει η FlexCar. Μάλιστα, είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις πόσο θα κρατήσεις το όχημα, πότε θα το επιστρέψεις, αν θα το αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο ή αν θα το αγοράσεις. Και όλα αυτά, δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις, γραφειοκρατικές διαδικασίες ή κρυφές χρεώσεις.

Εσύ, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να επισκεφθείς τη FlexCar και να επιλέξεις μέσα από μία ευρεία γκάμα το όχημα που πιστεύεις πως θα κάνει τη ζωή σου πιο άνετη και συναρπαστική, σύμφωνα με τις ανάγκες, τις συνήθειες τα ενδιαφέροντά σου. Έπειτα, θα συμπληρώσεις μία φόρμα με τα στοιχεία σου και θα χρειαστεί να περιμένεις λιγότερο από δέκα εργάσιμες ημέρες, για να παραλάβεις το όχημα. Τι περιμένεις, λοιπόν, για να βάλεις μπρος στην ευέλικτη ζωή που ονειρεύεσαι; Μπες σήμερα κιόλας στη FlexCar, εκεί που θα βρεις το κλειδί που ζητάς για να απολαμβάνεις καθημερινά τις πιο ευέλικτες και ξέγνοιαστες μετακινήσεις εντός ή εκτός πόλης!

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024