Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι υψηλές θερμοκρασίες μας κάνουν να ανυπομονούμε για τις πρώτες μας εξορμήσεις στην παραλία και φυσικά, τις πολλές βουτιές στα καταγάλανα νερά. Ειδικά, το τριήμερο που έρχεται μας δίνει την ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουμε ευχάριστες στιγμές κάτω από τον ήλιο και να κάνουμε το πρώτο μπάνιο παρέα με όλη την οικογένεια.

Είτε επιλέξετε την θάλασσα είτε την πισίνα, ένα είναι το σίγουρο: Τα παιδιά θα σας ευγνωμονούν, αφού όχι μόνο θα περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί αλλά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για το μπάνιο στην θάλασσα ή την πισίνα

Για να κάνετε το μπάνιο σας, ακόμα πιο ξεχωριστό, οργανωθείτε και πάρτε μαζί σας τα κατάλληλα παιχνίδια για να περάσουν αξέχαστα. Για να σας βοηθήσουμε κάναμε μια σύντομη λίστα με όλα όσα θα χρειαστείτε, τα οποία θα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε είδη παραλίας και πισίνας ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Φουσκωτά

Κλασικά και πολυαγαπημένα, τα φουσκωτά μπορούν να προσφέρουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού αλλά και χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους, τόσο μέσα στην θάλασσα ή την πισίνα, όσο και στην στεριά.

Δικός μας αγαπημένος είναι ο φουσκωτός καναπές εξωτερικού χώρου Vacay Bliss σε κόκκινο χρώμα. Γεμίζει αέρα με μία κίνηση και περιλαμβάνει ανοιχτήρι, θήκη για τάμπλετ/κινητό/περιοδικό, τσάντα μεταφοράς και πάσσαλο για να μην το παίρνει ο αέρας.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τρόμπα, αφού το γέμισμα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε απλά βήματα, κουνώντας το δεξιά και αριστερά για να συλλέξετε αέρα.

Όσο για τα παιδιά, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε παιχνίδι φουσκωτό προτιμούν και θα τα δείτε να παίζουν με τις ώρες.

Με το Φουσκωτό Intex Wave Rider μπορούν να προσποιηθούν ότι οδηγούν ένα τζετ σκι! Τα έντονα χρώματα και ο κομψός σχεδιασμός κάνουν αυτό το φουσκωτό επιτυχία! Η φαρδιά βάση βοηθά στη σταθεροποίηση του φουσκωτού για μια ασφαλή και απολαυστική βόλτα.

Είναι κατασκευασμένο με χειρολαβή βαρέως τύπου για να κρατιούνται τα παιδιά, αποτελώντας ιδανική επιλογή και για περιπέτειες στην πισίνα.

Καλή εναλλακτική επιλογή για την πισίνα είναι και τα φουσκωτά παιχνίδια, όπου τα παιδιά μπορούν να σκαρφαλώνουν, να κάνουν τσουλήθρα για να πέσουν στο νερό ή απλώς να χαλαρώνουν.

Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα στρώμα για την θάλασσα ή την πισίνα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να χαλαρώνετε και εσείς. Θα βρείτε διαθέσιμα πολλά και διαφορετικά, με μοναδικά σχέδια και χρώματα.

Νεροπίστολα

Μετά τα φουσκωτά, αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών είναι τα νεροπίστολα, με τα οποία μπορούν να παίζουν για ώρες καταβρέχοντας… τα πάντα στο πέρασμά τους!

Με το Slime Blaster όμως, διασκεδάζουν μικροί και μεγάλοι! Αντί να ψεκάζει μόνο νερό, το blaster μετατρέπει τους αγώνες νερού σε μια θορυβώδη περιπέτεια όπου ο αντίπαλός σας θα γεμίσει με λάσπη.

Ανακινήστε καλά και μετά εκτοξεύστε λάσπη στους αντιπάλους σας. Το πιστόλι αντλίας έχει μήκος 42 εκατοστά και μπορεί να πυροβολήσει λάσπη έως και 7 μέτρα.