Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Škoda Kodiaq: Το ολοκαίνουργιο SUV που μας συστήνει μία πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία

Škoda Kodiaq: Το ολοκαίνουργιο SUV που μας συστήνει μία πρωτόγνωρη οδηγική εμπειρία

Το απόλυτο SUV παρουσιάζεται στην Ελλάδα πριν το επίσημο λανσάρισμά του μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Škoda έως και τις 13 Ιουλίου.

Είναι αλήθεια πως τα SUV έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, αφού όλο και περισσότεροι οδηγοί τα προτιμούν έναντι άλλων τύπων οχημάτων. Αυτό συμβαίνει διότι πρόκειται για οχήματα που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε συνθήκη, έχουν μεγάλη χωρητικότητα τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές, οπότε είναι ιδανικά ακόμη και για μία πολυμελή οικογένεια.

Φυσικά, η υψηλότερη θέση οδήγησης που προσφέρει καλύτερη αντίληψη και ορατότητα στον οδηγό, η ανθεκτική κατασκευή, τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας, οι off-the road δυνατότητες, η άνεση και η πολυτέλεια, είναι μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά που καθιστούν τα SUV έναν ιδανικό συνοδοιπόρο για κάθε διαδρομή, εντός ή και εκτός πόλης. Ωστόσο, αν υπάρχει ένα μοντέλο που ξεχωρίζει αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Škoda Kodiaq, ένα προηγμένο SUV το οποίο σχεδιάστηκε με τόλμη και επαναπροσδιορίζει κάθε μας οδηγική εμπειρία.

Τολμηρός σχεδιασμός, απαράμιλλη κομψότητα σε ένα SUV που μας πάει παντού

Ναι, λένε πως ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τίποτα, όμως, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το νέο Škoda Kodiaq είναι όντως το απόλυτο SUV, αυτό που με τις μοναδικές δυνατότητές του έρχεται να ανεβάσει τον πήχη και να αναβαθμίσει τη συγκεκριμένη κατηγορία. Προσφέροντας περισσότερο χώρο για έως και επτά επιβάτες, χωρητικότητα για 910 λίτρα που αυξάνεται στα 2.105 λίτρα, περισσότερο εξοπλισμό και μεγαλύτερη αποδοτικότητα, συστήνει στον οδηγό μία νέα διάσταση άνεσης.

Πρόκειται για ένα όχημα που μαγνητίζει τα βλέμματα χάρη στον σπορ σχεδιασμό του, τις καθαρές, κομψές γραμμές που συνδυάζονται με τη χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή και τα διακριτικά, μαύρα διακοσμητικά στοιχεία, ενώ οι τροχοί έως και 20’’ είναι το στοιχείο που αναδεικνύει τον δυναμικό, επιβλητικό χαρακτήρα του οχήματος. Όσο για το εσωτερικό, το οποίο αποτελείται από βιώσιμα υλικά, είναι κάτι παραπάνω από ευρύχωρο, εξοπλισμένο με καθίσματα μασάζ, κλιματισμό τριών ζωνών που διασφαλίζει μία καλύτερη ατμόσφαιρα στην καμπίνα.

Συστήματα ασφαλείας και προηγμένες τεχνολογίες που κάνουν level up στις μετακινήσεις μας

Ένας ακόμη λόγος που το Škoda Kodiaq αποτελεί την ιδανική επιλογή SUV είναι το γεγονός πως έχει σχεδιαστεί με προτεραιότητα την ασφάλεια. Ακριβώς για αυτό, διαθέτει εννέα αερόσακους, μία σειρά καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως το travel assist, το front assist που ενεργοποιεί τα φρένα σε περίπτωση σύγκρουσης, το turn assist που παρακολουθεί τα οχήματα που έρχονται από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το crossroad assist, το side assist και πολλά ακόμη, τα οποία επιτρέπουν στον οδηγό να απολαμβάνει πιο ξέγνοιαστες μετακινήσεις.

Σχετικά με τις τεχνολογίες που διαθέτει το όχημα, οι περισσότερες βρίσκονται στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών που συνδέεται με μία ελεύθερη οθόνη αφής του συστήματος Infotainment, μία οθόνη που προεξέχει από το ταμπλό, ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμη στον οδηγό. Ο επιλογές ταχυτήτων βρίσκεται επίσης στο τιμόνι, η κεντρική κονσόλα έχει περισσότερο χώρο ενώ στο παρμπρίζ προβάλλεται το head display, ένας πρακτικός οδηγός που προβάλλει την τρέχουσα ταχύτητα, τις οδηγίες πλοήγησης και άλλες σημαντικές πληροφορίες για τον οδηγό.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά που καθιστούν το νέο Škoda Kodiaq το απόλυτο SUV, ένα όχημα που μας συστήνει μία πρωτόγνωρη εμπειρία οδήγησης. Μάλιστα, το συγκεκριμένο όχημα παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό πριν από το λανσάρισμά του, μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Škoda έως και τις 13 Ιουλίου. Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Škoda, μπορούμε να το αποκτήσουμε με 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια service*.

*Ισχύει για παραγγελίες λιανικής.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024