Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το μυθικό deal του Παναθηναϊκού με Μπράουν και Μακάμπι!

Αυτό είναι το μυθικό deal του Παναθηναϊκού με Μπράουν και Μακάμπι!

Οι λεπτομέρειες της σπουδαίας συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Μπράουν και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τα συνολικά χρήματα που δίνουν οι «πράσινοι»

Πριν λίγη ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την ήδη πανίσχυρη περιφέρεια του Παναθηναϊκού.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ συνηθίζει να ανακοινώνει παίκτες μέσα από τα social media και το ίδιο έκανε και τώρα ανακοινώνοντας την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To buy out και το «χρυσό» συμβόλαιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα buy out σαν αποζημίωση στη Μακάμπι για τον Αμερικανό που αγωνίζεται σαν νατουραλιζέ στην εθνική Ισπανίας και πλέον είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και τυπικά από το «τριφύλλι», μιας και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας επισημοποιήθηκε από τον ίδιο τον Γιαννακόπουλο.

Το deal που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπράουν είναι τριετούς διάρκειας, με τους «πράσινους» να δίνουν 600.000 ευρώ στη Μακάμπι για το buy out του Αμερικανού άσου. Όσο για τα χρήματα που θα πάρει ο Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό; Συνολικά 6 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια, μαζί με πριμ και μπόνους.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024