Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σενάρια για τον Παναθηναϊκό: «Πάει και για Σενγκέλια»

Νέα σενάρια για τον Παναθηναϊκό: «Πάει και για Σενγκέλια»

Ο Παναθηναϊκός είναι στην επικαιρότητα και στην Ιταλία, με την «Corriere Dello Sport» να αποκαλύπτει ότι εκτός από τον Λορέντζο Μπράουν οι πράσινοι πάνε και για τον Τορνίκε Σενγκέλια.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ανακοινώσει το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού, καθώς έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Λορέντζο Μπράουν, με τον 34χρονο γκαρντ να έχει υπογράψει ήδη στο τριφύλλι και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Οι πράσινοι προχώρησαν σε μία σπουδαία μεταγραφή, όμως φαίνεται ότι έχει και συνέχεια, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ακόμη έναν παίκτη από το πάνω ράφι που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός.

Τι αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα

Συγκεκριμένα, η «Corriere Dello Sport» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει βάλει και φέτος στο μάτι τον Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της Euroleague και παρόλο που έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα συνδέεται ξανά με τους πράσινους. Το όνομά του μάλιστα συνδέθηκε έντονα με τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, με την Βίρτους ωστόσο να ανάβει… κόκκινο και τον παίκτη να παραμένει στην Μπολόνια.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, ακούγεται και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Ωστόσο, η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να ρίξει το μπάτζετ τη νέα σεζόν, ποντάροντας σε παίκτες που θα έχουν δίψα για διάκριση και κίνητρο να πάνε στο επόμενο επίπεδο. Ήδη μάλιστα μετράει μία σημαντική αποχώρηση, αυτή του Ίφε Λούντμπεργκ, ο οποίος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προσεχώς.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024