Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οι Κινγκς θέλουν ΛαΒίν και Καρούσο – Πώς επηρεάζεται ο Βεζένκοφ

Οι Κινγκς θέλουν ΛαΒίν και Καρούσο – Πώς επηρεάζεται ο Βεζένκοφ

Οι Σακραμέντο Κινγκς ετοιμάζουν κίνηση για τους Ζακ ΛαΒιν και Άλεξ Καρούσο, την ώρα που ο Κάιλ Κούζμα των Γουίζαρντς μπαίνει στη συζήτηση – Το συμβόλαιο του Βεζένκοφ «κλειδί» για το trade

Αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Σακραμέντο Κινγκς θέλουν να αποκτήσουν από τους Μπουλς τους Ζακ ΛαΒίν και Άλεξ Καρούσο, με στόχο τα playoffs της νέα σεζόν στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα οι «Βασιλιάδες» έχουν δύο επιλογές -για την ώρα- ώστε να ενισχύσουν την περιφέρειά τους, ενόψει της νέας σεζόν, με τον Σάσα Βεζένκοφ να είναι στους άμεσα εμπλεκόμενους. Παράλληλα, στα υπόψιν είναι και ο Κάιλ Κούζμα των Γουίζαρντς.

To salary cap και ο Βεζένκοφ

Πώς όμως θα μπορούσε να προχωρήσει το trade και οι παίκτες των Μπουλς να καταλήξουν στο Σακραμέντο. Αμφότεροι αξίζουν κάτι λιγότερο από 50 εκατομμύρια ευρώ στο salary cap. Την ίδια ώρα, Χάρισον Μπαρνς και Κέβιν Χέρτερ είναι διαθέσιμοι για ανταλλαγή από τους Κινγκς, με την αξία τους να είναι στα 17 και 15.6 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα. Το σύνολο, 32.6 εκατομμύρια…

Κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα ο Βεζένκοφ. Το συμβόλαιό του προβλέπει μισθό 6.4 εκατομμύρια δολάρια και αν συμπεριληφθεί στο πακέτο, πάλι δεν αρκεί το ποσό. Αν όμως προστεθεί και ο Τρέι Λάιλς (8 εκατομμύρια), τότε το trade θα μπορούσε να γίνει και οι ΛαΒίν και Καρούσο να καταλήξουν στο Σακραμέντο.

Σε περίπτωση που οι Κινγκς κινηθούν για τον Κούζμα, τότε ο Βεζένκοφ δεν θα χρειάζεται να προστεθεί στο πακέτο, με τα συμβόλαια των Μπαρνς και Χέρτερ να αρκούν.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024