Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο (pics)

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο (pics)

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο, με τον Μάγκνουσον να έχει ενοχλήσεις στον τένοντα της επιγονατίδας.

Το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο στο Κορωπί. Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ακολούθησε πιο ήπιο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα της επιγονατίδας. O Έρικ Πάλμερ Μπράουν συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης προτού συνεχίσει με ατομικό.

Ξεκίνησε η δουλειά στο Κορωπί ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις συναρμογής, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα σε μικρά τέρματα.  Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας και οι Μπάλντοκ, Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια. Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη γι΄ αύριο το απόγευμα.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις συναρμογής, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα σε μικρά τέρματα.

Ο Πάλμερ Μπράουν συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης, προτού συνεχίσει με ατομικό. Επιπρόσθετα, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ένιωσε ενόχληση στον τένοντα της επιγονατίδας και ακολούθησε πιο ήπιο πρόγραμμα.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας και οι Μπάλντοκ, Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια. Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη γι΄ αύριο το απόγευμα».

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024