Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το «κάζο» της Τσέλσι στην υπόθεση Μουσιάλα

Το «κάζο» της Τσέλσι στην υπόθεση Μουσιάλα

Ο 21χρονος άσος της Εθνικής Γερμανίας ηγείται των «πάντσερ» στο Euro και οι λονδρέζοι θυμούνται το μεγάλο τους λάθος

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα ήταν από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας, στο σημερινό παιχνίδι των «πάντσερ» απέναντι στην Ουγγαρία.

Ο 21χρονος άσος της Μπάγερν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς στο 22’, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και στον δεύτερο αγώνα της Γερμανίας στο Euro 2024.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν εντυπωσιακός και στην πρεμιέρα της γερμανικής ομάδας στην διοργάνωση, βρίσκοντας δίχτυα και στο 5-1 επί της Σκωτίας.

Δεν χωρά λοιπόν αμφιβολία πως ο Νάγκελσμαν έχει βρει στο πρόσωπο του Μουσιάλα, έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο σε δημιουργία όσο και στο σκοράρισμα.

Και ο νεαρός άσος της γερμανικής ομάδας δείχνει ότι έχει το ταλέντο αλλά και τα χαρακτηριστικά για να γίνει ο ηγέτης των «πάντσερ» στην διοργάνωση αλλά και στα χρόνια που θ’ ακολολουθήσουν.

Ο Μουσιάλα βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα κι αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για τον προπονητή της Γερμανίας, καθώς ο Νάγκελσμαν βλέπει ότι ο άσος της Μπάγερν εξελίσσεται σε δυνατό «χαρτί» για την ομάδα του.

Παρουσιάζει μάλιστα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η μέχρι στιγμής πορεία του νεαρού μεσοεπιθετικού σε συλλογικό επίπεδο, καθώς ο Μουσιάλα ήταν στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι, μέχρι το 2019.

Κι όμως η ομάδα του Λονδίνου δεν κατάφερε να επενδύσει στο ταλέντο του νεαρού άσου, γιατί δεν εκτίμησε τις δυνατότητες που είχε ο Μουσιάλα.

Αυτή την στιγμή ο νεαρός άσος είναι από τα μεγάλα αστέρια της Μπάγερν και φυσικά της Εθνικής Γερμανίας και η αξία του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» αγγίζει τα 120 εκατ. ευρώ.

Κι όμως αυτός ο παίκτης έφυγε πριν από πέντε χρόνια από τους Λονδρέζους για περίπου 200.000 ευρώ. Ναι, καλά διαβάσατε δεν σας… γελούν τα μάτια σας.

Ο Μουσιάλα έφυγε από την Τσέλσι για 200.000 ευρώ και σήμερα (σε ηλικία 21 ετών) κοστίζει 120 εκατ. ευρώ.

Αν μάλιστα υπολογίσει κάποιος τα χρήματα που έχει δαπανήσει για μεταγραφές η Τσέλσι τα τελευταία πέντε χρόνια, ίσως και να ξεπερνούν τα 500 εκατ. ευρώ.

Κι όμως αυτή η ομάδα που δαπάνησε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την τελευταία πενταετία για μεταγραφές, έχασε μέσα από τα χέρια της ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Βεβαίως υπήρχαν και τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Μουσιάλα ήθελε να γυρίσει στην Γερμανία και δεν σκέφτονταν την παραμονή στην αγγλική πρωτεύουσα, αλλά η ουσία πως η Τσέλσι δεν κατάφερε να μεταπείσει τον νεαρό άσο.

Ο Μουσιάλα φορά την φανέλα με το 10 στην πλάτη κι αυτή η φανέλα έχει μεγάλο βάρος, αλλά ο νεαρός χαφ της Μπάγερν δείχνει ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις των «πάντσερ».

Σ’ αυτό φυσικά τον έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και η παρουσία του στην Μπάγερν, καθώς ο διεθνής άσος των Βαυαρών έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην ομάδα του Μονάχου.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024