Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
H απονομή των μεταλλίων στους Σίσκο, Μάρκο και Ντουντουνάκη (vids)

H απονομή των μεταλλίων στους Σίσκο, Μάρκο και Ντουντουνάκη (vids)

Οι Απόστολος Σίσκος, Δημήτρης Μάρκος και Άννα Ντουντουνάκη ανέβηκαν στο βάθρο στην 3η ημέρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Τα τρία μετάλλια που προσδοκούσε η εθνική ομάδα κολύμβησης στην 3η ημέρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, ήρθαν.

Ο Απόστολος Σίσκος, ο Δημήτρης Μάρκος και η Άννα Ντουντουνάκη ανέβηκαν την Τετάρτη (19/6) στο βάθρο των αγωνισμάτων τους, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό της Ελλάδας στα έξι μετάλλια (δύο χρυσά, δύο ασημένια, δύο χάλκινα).

Τα έξι μετάλλια έφτασε η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Η Ελλάδα με τα έξι μετάλλια είναι στη 2η θέση από πλευράς συγκομιδής (14 η Ουγγαρία) και στη 3η θέση με βάση τα χρυσά (Ισραήλ 3 χρυσά, Ουγγαρία 2 αλλά από 6 ασημένια και χάλκινα). Με αυτά τα έξι μετάλλια η χώρα ισοφάρισε τη καλύτερη συγκομιδή της ιστορίας της, καθώς το 2012 στο Ντέμπρετσεν είχε κατακτήσει έξι μετάλλια. Και έχουμε ακόμα τέσσερις αγωνιστικές μέρες…

Ο 19χρονος Απόστολος Σίσκος έκανε την αρχή, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο, που το συνδύασε με ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ στο 1:55.42.

Χάλκινα για Ντουντουνάκη και Μάρκο

Ακολούθησε η Άννα Ντουντουνάκη, που αύξησε τη συγκομιδή των μεταλλίων για την Ελλάδα στα αγωνίσματα κολύμβησης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, κατακτώντας το χάλκινο στα 50μ. πεταλούδα με 26.18.

Για την κολυμβήτρια, που ανήκει στην Team Future της Bwin, αυτό είναι το 2ο μετάλλιο στην καριέρα της σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά το χρυσό στα 100μ. πεταλούδα στη Βουδαπέστη το 2021.

Τέλος, ο Δημήτρης Μάρκος ανεβάζοντας τον ρυθμό του και με ένα τρελό τελευταίο 50άρι, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο ανδρών, με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 7:48.59.

Sports in

«Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Σάσα Βεζένκοφ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024