Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Λύγισε» η Kylie Jenner με τα αιχμηρά σχόλια των haters για την εμφάνισή της

«Λύγισε» η Kylie Jenner με τα αιχμηρά σχόλια των haters για την εμφάνισή της

Η Kylie Jenner δεν άντεξε τα επικριτικά σχόλια από τους haters για την εμφάνισή της και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Kylie Jenner δεν άντεξε τα επικριτικά σχόλια από τους haters και ξέσπασε σε κλάματα. «Ποτέ δεν έχω κλάψει για αυτό πριν, αλλά υποθέτω ότι με επηρεάζει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Kylie Jenner για τα επανειλημμένα σχόλια για την εμφάνισή της.

Ήταν στο τελευταίο επεισόδιο του The Kardashians που η 26χρονη σταρ του reality κατακλύστηκε από τα συναισθήματά της ενώ μιλούσε με την αδερφή της Kendall Jenner για κάποια από τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως οι haters της είπαν ότι έμοιαζε μεγάλη στο σόου του Jean Paul Gaultier. «Είναι σαν θαύμα που εξακολουθώ να έχω αυτοπεποίθηση και μπορώ ακόμα να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να πιστεύω ότι είμαι όμορφη» είπε στην αδερφή της Kendall Jenner, εξηγώντας ότι αποφάσισε να μη φοράει τόσο μακιγιάζ όσο συνήθως στην εκπομπή.

Ενώ η Kylie Jenner ένιωθε ότι πάντα την επικρίνουν επειδή φορά έντονο μακιγιάζ στο πρόσωπό της, εξήγησε ότι «αποφάσισε να μη φορέσει πολύ μακιγιάζ και κάποιος την πιάνει σε ένα περίεργο φως». Αυτό το σχόλιό της έρχεται για μερικές από τις φωτογραφίες που σύμφωνα με τους haters την έκαναν να φαίνεται μεγάλη.

«Ακούω συνέχεια άσχημα πράγματα»

«Μπορείς να δεις φωτογραφίες μου από τότε που είμαι 13, έχω απλά αυτές τις γραμμές, αλλά τις έχω από τότε που ήμουν παιδί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Kylie Jenner. «Ακούω συνέχεια άσχημα πράγματα για τον εαυτό μου» εξολογήθηκε. «Δεν νομίζω ότι αυτός ο συγκεκριμένος τίτλος που με κάνει να νιώθω ευάλωτη ή με χτυπάει περισσότερο. Νομίζω ότι είναι μόλις 10+ χρόνια μετά, απλά γίνεται εξουθενωτικό».

Η Kylie Jenner είπε στην αδερφή της ότι όντως είναι μουδιασμένη με τους ανθρώπους που μιλούν για την εμφάνισή της επειδή συνεχίζεται τόσο καιρό. Ήθελε επίσης να μάθει γιατί κανείς δεν την υπερασπίζεται πραγματικά ή γιατί οι haters πιστεύουν ότι είναι εντάξει να σχολιάζουν την εμφάνισή της εξαρχής.

«Νομίζω ότι αυτό είναι ένα γενικό θέμα για την οικογένειά μου. Δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν κανόνες μαζί μας» σημείωσε η Kendall, η οποία πίστευε ότι τα τρολ δεν μπορούσαν να ξεφύγουν κάνοντας παρόμοια σχόλια κυριολεκτικά για οποιονδήποτε. «Αλλά για κάποιον λόγο για εμάς, δεν πιστεύουν ότι έχουμε συναισθήματα» υπογράμμισε.

«Αισθάνομαι σαν να χάνω την αναπνοή μου, γιατί νομίζω ότι μαζί μου δεν θα αλλάξει ποτέ» σημείωσε η Kylie Jenner για τις αντιδράσεις προτού ξεσπάσει σε κλάματα. «Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εντάξει να μιλάνε για μένα;» αναρωτήθηκε ενώ έκλαιγε. «Δεν έχω κλάψει ποτέ πριν για αυτό, αλλά υποθέτω ότι με επηρεάζει» είπε στη συνέχεια στην αδερφή της, αναγνωρίζοντας πως ορισμένοι θαυμαστές της την υπερασπίζονται.

«Είναι τόσο σκληρό»

Μετά την υπεράσπιση ωστόσο ακολουθούσαν σχόλια ότι είναι δίκαιο να σχολιάζουν «επειδή το έκανε στον εαυτό της, πείραξε το πρόσωπό της, έκανε τόσες χειρουργικές επεμβάσεις».

«Ακόμα και αν έκανα τόσες χειρουργικές επεμβάσεις, εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι εντάξει να μιλάμε για την εμφάνιση κάποιου» σημείωσε η Kylie Jenner. «Οι άνθρωποι μιλούσαν για την εμφάνισή μου από τότε που ήμουν 12, 13 ετών, πριν βάλω filler στα χείλη μου. Είναι τόσο σκληρό. Μοιάζω μεγάλη. Το βλέπω κάτω από κάθε ανάρτηση» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Η αδερφή της την καθησύχασε πως «ποτέ δεν φαινόταν νεότερη και καλύτερη», προσθέτοντας πως δεν θα αλλάξουν ποτέ τη γνώμη κανενός» για το θέμα και δυστυχώς πρέπει να γίνει πιο σκληρή για να το αντιμετωπίσει. Σε μια εξομολόγησή της, η Kylie Jenner εμφανίστηκε πιο σίγουρη, επισημαίνοντας πως «δεν μπορεί να αφήσει τα σχόλια να την απογοητεύουν στο εξής».

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024