Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Από τον ευτυχισμένο γάμο στον βίαιο ξυλοδαρμό

Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Από τον ευτυχισμένο γάμο στον βίαιο ξυλοδαρμό

Τον περασμένο Οκτώβρη, ο Απόστολος Λύτρας με την Σοφία Πολυζωγοπούλου είχαν φτάσει μια ανάσα πριν τον χωρισμό.

Από τα λαμπερά χαμόγελα και τα λόγια λατρείας μπροστά στις κάμερες, ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέληξαν στην υπόθεση με τον άγριο ξυλοδαρμό μέσα στο αμάξι και τις αλληλομηνύσεις που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως τοξικό και πολεμικό σκηνικό.

Ήταν ζευγάρι για σχεδόν 10 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2015, απέκτησαν μια κόρη λίγους μήνες μετά και δούλευαν στο ίδιο δικηγορικό γραφείο αναλαμβάνοντας πολύκροτες υποθέσεις.

«Εύκολο είναι να συνυπάρχουν δύο δικηγόροι στο ίδιο σπίτι. Υπάρχει κατανόηση μεταξύ μας», είχε αναφέρει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Τους τελευταίους μήνες υπήρχαν σύννεφα στη σχέση τους. Τον περασμένο Οκτώβρη μάλιστα είχαν φτάσει μια ανάσα πριν τον χωρισμό.

«Τον Οκτώβρη του είχα ζητήσει και να χωρίσουμε αλλά δεν ήταν βίαιος παρόλο που είναι δύσκολος ως χαρακτήρας», είπε η 37χρονη δικηγόρος.

Τελικά αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας βγήκαν το βράδυ του Σαββάτου για δείπνο με φίλους. Τελικά η έξοδος αυτή αποδείχθηκε μοιραία σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους.

Όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι

Είναι βράδυ Κυριακής, ήδη έχει διαρρεύσει στον Τύπο πως ο πασίγνωστος ποινικολόγος που έχει συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του είναι ο Απόστολος Λύτρας.

Ο ίδιος μέσα από τα κρατητήρια έχει κανονικά επικοινωνία με την σύζυγο του και στις 11 το βράδυ της στέλνει ένα απολογητικό μήνυμα.

«Σοφία πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Να ξέρεις ότι σ’ αγάπησα πολύ και σε αγαπάω. Εκτός από σένα δεν έχω κάτι άλλο στον κόσμο. Ξέρω ότι δεν με πιστεύεις αλλά σου λέω αλήθεια. Δεν έχει κανέναν νόημα η ζωή μου χωρίς εσάς. Συγγνώμη για όλα, συγγνώμη. Επειδή αύριο δεν ξέρω που θα είμαι πρέπει να βοηθήσεις τα παιδιά».

«Δεν ξέρω τι θα πεις στο παιδί για το τι έγινε και για το τι θα γίνει με τον μπαμπά της. Σου λέω αλήθεια το μόνο που θα ήθελα αυτή την στιγμή είναι να πεθάνω».

Το μήνυμα μένει αναπάντητο. Στο μεταξύ η Σοφία Πολυζωγοπούλου έχει αλλάξει την κατάθεση της. Έχει καταγγείλει τον σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία, ο οποίος το πρώτο πράγμα που κάνει όταν αφήνεται ελεύθερος μετά την απολογία του τη Δευτέρα είναι να της στείλει και πάλι μήνυμα.

«Ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω και τώρα. Ζήτησα να μπω σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Μακάρι κάποια στιγμή να με συγχωρήσεις για την πράξη μου. Και ενημέρωσε την κόρη μου να έρθει να πάρει κάποια πράγματα σε παρακαλώ, δεν έχω τίποτα. Ούτε κλειδιά».

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατά καιρούς έχει μιλήσει για τις άριστες σχέσεις που είχε με τις κόρες του Λύτρα από τον πρώτο του γάμο.

«Γιατί τους άφησες να μπουν»

Τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο. Η μεγάλη κόρη του Λύτρα όταν επιχείρησε να πάει στο σπίτι για να πάρει πράγματα του πατέρα της σχεδόν διώχτηκε από τον πατέρα της Πολυζωγοπούλου, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός που ήταν παρών σε εκείνο το επεισοδιακό βράδυ της Τρίτης.

«Ο πατέρας της 37χρονης φώναζε: “Γιατί τους άφησες να μπουν μέσα;” Συνέχισα να δίνω εντολές στους τρεις να βγουν έξω και ταυτόχρονα εξήγησα στον κύριο μεγάλης ηλικίας ότι η κοπέλα μένει εδώ. Όταν ο κύριος αυτός μου απάντησε ότι ούτε η κοπέλα μένει εδώ και να περάσουν όλοι έξω, επανέλαβα ακόμα πιο έντονα την εντολή: “Περάστε όλοι έξω, και η νεαρή δεσποινίς!”», ανέφερε ο αστυνομικός.

«Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδελφή της στην Κύπρο. Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, την σύζυγό μου δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας έξω από το ΑΤ Παλλήνης.

Μετά το επεισοδιακό βράδυ της Τρίτης με την Σοφία Πολυζωγοπούλου να μηνύει τον Απόστολο Λύτρα, την πρώην σύζυγο του και έναν συνεργάτη του. Ήρθε η ώρα να καταθέσει και ο ποινικολόγος μήνυση σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση με αποτέλεσμα να συλληφθεί η Σοφία Πολυζωγοπούλου, να οδηγηθεί μέσα στην νύχτα στο τμήμα και με προφορική εντολή εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερη.

Η πίεση του συνεργάτη στην 37χρονη

Μετά την χθεσινή αποκάλυψη του Live News για την ομαδική συνομιλία στο viber που συμμετείχαν τόσο οι δύο σύζυγοι όσο και ένας συνεργάτης τους.

Νέα μηνύματα είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά ανάμεσα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου και τον στενό συνεργάτη του Λύτρα ο οποίος φαίνεται από την μία να επιχειρεί να ρίξει γέφυρες ανάμεσα στο ζευγάρι…

Κ.: Είστε καλύτερα;

Πολυζωγοπούλου: Στείλε μου τη κατάθεση μου και τις λοιπές καταθέσεις και την απολογία
Κ.: Σημερινές καταθέσεις και απολογία δεν πήραμε. Αύριο. Να ξέρετε πάντως ο Αποστόλης μόνο καλά λόγια είπε για εσάς.

Και από την άλλη να την προτρέπει να προβεί σε κοινή εξώδικη δήλωση με τον ποινικολόγο προς τα ΜΜΕ.

Κ.: (Αποστολή του κοινού εξωδίκου)
Πολυζωγοπούλου: Θα το σκεφτώ λίγο, μην στείλεις κάτι.
Πολυζωγοπούλου: Τώρα το είδα, δεν θα έστελνα ΠΟΤΕ οτιδήποτε κοινό με τον Αποστόλη για κανέναν λόγο.
Κ.: Να κάνω άλλο ένα με πάνω – κάτω ίδιο περιεχόμενο;
Πολυζωγοπούλου: Όχι εγώ δεν θα κάνω τίποτα. Δεν θα στείλω κάτι, το κακό έγινε.

Όμως ο επί 10 χρόνια συνεργάτης τους επιμένει. Σε άλλο μήνυμα την προειδοποιεί πως η υπερέκθεση της χλιδάτης ζωής τους με κότερα, διακοπές και εξοχικά ίσως τους βάλει στα ραντάρ της εφορίας.

Κ.: Θα σας πω τη γνώμη μου. Αυτό το πράγμα τώρα που βγαίνουν τα παιδιά στη φόρα και γίνεται η προσωπική και επαγγελματική σας ζωή θέαμα για την κάθε κυρά κατίνα δεν βοηθάει κανέναν. Μιλάνε για χλιδάτες ζωές, κότερα, εξοχικά, διακοπές. Στο τέλος και η εφορία να σας ψάχνει που βρήκε ο καθένας σας το κάθε περιουσιακό στοιχείο και θα σας π@@. Μήπως πρέπει να στείλουμε ένα εξώδικο στα κανάλια να σταματήσουν; Με τον Αποστόλη κάντε ό,τι θέλετε αλλά αυτό το «άρτος και θεάματα» είναι παρωδία.
Πολυζωγοπούλου: Μόνο εγώ δεν φταίω γι’ αυτό. Κάντε κάτι να σταματήσει…

Αυτές πάντως που δεν έχουν τέλος είναι αλληλομηνύσεις. Διαφαίνεται δε από τα μηνύματα πως υπήρχε οικονομική στενότητα στο δικηγορικό γραφείο τους με απλήρωτες υποχρεώσεις.

Την ίδια ώρα άλλα sms αποκάλυπταν πως υπήρχαν χρήματα μέσα στο σπίτι της οικογένειας και μάλιστα αρκετά ώστε να καλύψουν μισθούς 14 ατόμων, τη δόση δάνειου και σπουδές στο εξωτερικό.

Η περιγραφή του αστυνομικού φρουρού για όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης

Το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε το επεισόδιο που με τη σειρά του οδήγησε στο ένταλμα σύλληψης κατά του Απόστολου Λύτρα. Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος ζήτησε να πάρει κάποια από τα προσωπικά του αντικείμενα, με την κόρη του Απόστολου Λύτρα, την πρώην σύζυγό του και συνεργάτη του να πηγαίνουν στο σπίτι του ζευγαριού στον Γέρακα.

Ο αστυνομικός που ήταν παρών στο περιστατικό δήλωσε τα εξής:

«Όταν η κόρη του κυρίου Λύτρα, η πρώην σύζυγος του και ο δικηγόρος βγήκαν από το σπίτι, άκουσα τον συναγερμό να χτυπάει, ταυτόχρονα έφτασε η Άμεση Δράση και με ενημέρωσαν ότι είχαν λάβει σήμα από το κουμπί πανικού. Μετά από λίγο βγήκαν από το σπίτι η κυρία Πολυζωγοπούλου και ο πατέρας της και πλησίασαν ξανά η κόρη του κυρίου Λύτρα, η πρώην σύζυγος του και ο δικηγόρος. Η κυρία Πολυζωγοπούλου ρώτησε τον δικηγόρο: «Γιατί έρχεστε στο σπίτι μου; Γιατί μου το κάνετε αυτό;». Ο πατέρας της τους είπε ‘Γιατί έρχεστε εδώ; Δεν βλέπετε σε τι κατάσταση είναι η κόρη μου;’».

«Η κόρη του κυρίου Λύτρα και η πρώην γυναίκα του της απάντησαν: «γιατί δεν μας αφήνεις να πάρουμε τα πράγματα; Εμείς είμαστε μαζί σου και το ξέρεις». Η κυρία Πολυζωγοπούλου βρισκόταν σε σοκ και ρώτησε την πρώην γυναίκα του: «γιατί παίρνεις το μέρος του, ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;». Μου δήλωσε ότι θέλει να κάνει μήνυση και μετά από λίγο κατέρρευσε από την φόρτιση».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024