Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
H Melinda French Gates στο TIME: Πώς είναι να χωρίζεις από τον Bill Gates

H Melinda French Gates στο TIME: Πώς είναι να χωρίζεις από τον Bill Gates

Η «νέα ζωή» της Melinda Gates μετά το διαζύγιο από τον Bill.

Μπορεί να είναι μια προσωπικότητα χαμηλών τόνων, ωστόσο αφήνει το φιλανθρωπικό της έργο να μιλήσει από μόνο του. Έχοντας αφιερώσει την καριέρα και τη ζωή της στη φιλανθρωπία, η Melinda Gates, νιώθει έτοιμη να ξαναφτιάξει τη ζωή της, έτσι όπως η ίδια ονειρεύεται.

Πριν από μερικά χρόνια, και συγκεκριμένα το 2021, η ίδια και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της Bill Gates, ανακοίνωσαν πως ακολουθούν χωριστούς δρόμους στη ζωή, βάζοντας τέλος στον γάμο τους, ύστερα από 27 χρόνια κοινής πορείας.

Στην προσωπική ζωή της Melinda, πολλά έχουν αλλάξει και μιλάει γι’ αυτά στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΤΙΜΕ, όπου έγινε και εξώφυλλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Η «νέα ζωή» μετά το διαζύγιο από τον Bill Gates

Τρία χρόνια μετά το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, πολλά έχουν αλλάξει για την ίδια, η οποία βλέπει την ζωή της και την καθημερινότητά της να αποκτά πιο απλούς και «συνηθισμένους» ρυθμούς, κάτι που απολαμβάνει ιδιαίτερα.

H Melinda French Gates είπε μεταξύ άλλων ότι η πανδημία COVID-19 έπαιξε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό από τον ιδρυτή της Microsoft

«Πλέον μένω σε μια γειτονιά. Τώρα μπορώ να πάω σε μικρά καταστήματα. Μπορώ να περπατήσω μέχρι το φαρμακείο, να πάω σε ένα εστιατόριο», είπε η ίδια ενθουσιασμένη, και συμπλήρωσε: «Το λατρεύω απόλυτα».

Οι δηλώσεις για την περίοδο της πανδημίας

Στη συνέντευξή της στο Time, η Melinda French Gates είπε μεταξύ άλλων ότι η πανδημία COVID-19 έπαιξε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό από τον ιδρυτή της Microsoft. «Μας έδωσε την ιδιωτικότητα να κάνουμε ό,τι έπρεπε να γίνει ιδιωτικά», είπε στο περιοδικό.

«Ξέρεις, χώρισα πρώτα πριν πάρω την πλήρη απόφαση για το διαζύγιο. Και για να μπορώ να το κάνω ιδιωτικά, ενώ ακόμα προσπαθούσα να φροντίσω τα παιδιά, και προσπαθούσα να πάρω ορισμένες αποφάσεις για το πώς θα ξεμπερδέψω τη ζωή μου -δόξα τω Θεώ», δηλώνει η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024