Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Camilla: Η σπάνια εμφάνιση με τα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο

Βασίλισσα Camilla: Η σπάνια εμφάνιση με τα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο

Ποια είναι η Laura και ο Tom Parker-Bowles.

Το Royal Ascot είναι μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του παλατιού. Είναι βασιλικές ιπποδρομίες που κλέβουν την παράσταση, και τα σημαντικά μέλη της βασιλικής οικογένειας φροντίζουν κάθε χρόνο να δίνουν το παρόν. Η ίδια η εκδήλωση άλλωστε, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά και μεγαλοπρεπή αθλητικά γεγονότα ολόκληρης της Βρετανίας.

Όλοι οι καλεσμένοι (οι οποίοι αποτελούνται συνήθως από άτομα της βρετανικής ελίτ) γνωρίζουν καλά πώς σε αυτή την εκδήλωση θα υπάρχει διεθνές, αλλά και εγχώριο ενδιαφέρον από τα μέσα ενημέρωσης. Παπαράτσι, φωτογράφοι, και δημοσιογράφοι δίνουν το παρών για να μεταδώσουν όλα όσα συμβαίνουν στο Royal Ascot.

Αυτή τη φορά τα βλέμματα έπεσαν στη Βασίλισσα Καμίλα, η οποία έκανε μια ιδιαίτερα σπάνια και δημόσια εμφάνιση μαζί με τα δύο παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον Andrew Parker Bowles.

Τόσο η 46χρονη κόρη της, Laura Lopes, όσο και ο 49χρονος γιος της, Tom Parker-Bowles, βρέθηκαν στο πλευρό της μητέρας τους, και φωτογραφήθηκαν στο σπουδαίο κοσμικό event.

Ποια είναι η Laura και ο Tom Parker-Bowles

Η 46χρονη κόρη της βασίλισσας είναι συνιδρύτρια της γκαλερί καλών τεχνών Eleven στην περιοχή Belgravia του Λονδίνου. Το 2006 παντρεύτηκε τον ορκωτό λογιστή και πρώην μοντέλο Harry Marcus George Lopes, με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά: την κόρη τους Eliza και τα δίδυμα Gus και Louis.

Ο Tom Parker-Bowles από την άλλη, εργάζεται ως food editor και έχει γράψει επτά βιβλία μαγειρικής, ενώ γράφει και κριτικές εστιατορίων σε περιοδικά όπως GQ, Esquire και The Mail on Sunday. Έχει παντρευτεί τη συντάκτρια μόδας Sara Buys το 2005 στην εκκλησία St Nicholas’ Church στο Oxfordshire, με το ζευγάρι να χωρίζει το 2018. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την κόρη τους, Lola και τον γιο τους, Frederick.

*Πηγή φωτογραφιών: Getty Ideal Images

Πηγή: Grace

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024