Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη Ζωή μας Vita»: Όσα θα δούμε και θα μάθουμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«Όλα για τη Ζωή μας Vita»: Όσα θα δούμε και θα μάθουμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Απώλεια κιλών και εύκολη κριτική, τα δύο θέματα που συζητάμε αυτό το Σαββατοκύριακο, 22 και 23 Ιουνίου, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» μιλάμε για την απώλεια κιλών και τις περιπτώσεις που τα ξαναπαίρνουμε, με αποτέλεσμα η προσπάθειά μας να πηγαίνει χαμένη. Ειδικοί εξηγούν γιατί συμβαίνει αυτό και δίνουν συμβουλές που θα μας βοηθήσουν, να διατηρήσουμε την απώλεια βάρους.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο σεφ Γιώργος Τσούλης, ο οποίος περιγράφει πώς κατάφερε να μην ξαναπάρει τα 40 περίπου κιλά που έχασε πριν 20 χρόνια.

Ακόμη, παρακολουθούμε ένα βίντεο για το τσίμπημα της μέδουσας και την αντιμετώπισή του και μαθαίνουμε τα πιο πρόσφατα δεδομένα, που αφορούν στον καρκίνο του πνεύμονα.

Γιατί κρίνουμε με τόση ευκολία;

Την Κυριακή 23 Ιουνίου η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» είναι αφιερωμένη στην κριτική, την οποία εύκολα κάνουμε, αλλά δύσκολα δεχόμαστε. Ειδικά τα τελευταία χρόνια – και λόγω των social media – παρατηρείται συχνά η τάση άνθρωποι να προσβάλλουν, συκοφαντούν ή και να απειλούν άλλους.

Γιατί κρίνουμε με τόση ευκολία, ακόμη και χωρίς να έχει ζητηθεί η γνώμη μας; Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Δάφνη Μπόκοτα, η οποία μιλά για τις κριτικές που έχει δεχθεί, εάν και κατά πόσο την επηρεάζουν και πώς διαχειρίζεται τα κακεντρεχή και επικριτικά σχόλια.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και παρακολουθούμε σε βίντεο, πώς επηρεάζει το σώμα μας η αύξηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 IOYNIOY ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024