Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινούν εκτεταμένες εργασίες στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας

Ξεκινούν εκτεταμένες εργασίες στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας

Στόχος του έργου, η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

Με στόχο να αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο της Βοιωτίας, άρχισαν εκτεταμένες εργασίες κατόπιν της υπογραφής της σχετικής σύμβασης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το έργο προβλέπει εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης και συντήρησης των υφιστάμενων τεχνικών έργων, όπως επίσης καθαρισμούς τάφρων, κλαδοκοπές και την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε σημεία που έχει υποδείξει η υπηρεσία σε όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας. Μεταξύ άλλων, θα γίνουν εκτεταμένες συντηρήσεις και στο δευτερεύων Εθνικό δίκτυο και συγκεκριμένα στα οδικά τμήματα:

  • Ε.Ο 48: Λιβαδειά – Αράχωβα – όρια νομού.
  • Ε.Ο 44:  Θήβα –Χαλκίδα- όρια νομού.
  • Ε.Ο 3: Ερυθρές – Θήβα-Λιβαδειά -Χαιρώνεια -Παρόρι – όρια νομού.
  • Ε.Ο 29: Δίστομο – Στείρι- Όσιος Λουκάς.

Ο Προϋπολογισμούς του έργου είναι 4.200.000 ευρώ

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Ξεκινούμε μια σειρά παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας, ώστε να ασφαλτοστρωθούν ξανά όσα οδικά τμήματα παρουσιάζουν προβλήματα και για να συντηρηθούν υφιστάμενα τεχνικά έργα.

Ο αρχικός προϋπολογισμούς του έργου είναι 4.200.000 ευρώ και με αυτό το κονδύλι θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε πολλά σημειακά προβλήματα που εντόπισαν οι υπηρεσίες μας, ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο οδικής ασφάλειας για κατοίκους και επισκέπτες της Βοιωτίας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης τόνισε: «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια, συντηρώντας τα υφιστάμενα οδικά δίκτυα, αρμοδιότητας  της Π.Ε. Βοιωτίας. Οι συντηρήσεις είναι εκτεταμένες και σίγουρα δημιουργούν στους οδηγούς καλύτερες συνθήκες κυκλοφορίας. Σημαντικότερος παράγοντας ασφάλειας, όμως, είναι η τήρηση του Κ.Ο.Κ. από όλους και η πειθαρχία στους κανόνες ασφαλούς οδήγησης».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024