Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ραγκούσης για Κασσελάκη: «Μικρονοϊκές εξελίξεις οι απολύσεις Τσίπρα - Θεοχαρόπουλου»

Ραγκούσης για Κασσελάκη: «Μικρονοϊκές εξελίξεις οι απολύσεις Τσίπρα – Θεοχαρόπουλου»

«Ο κ. Κασσελάκης έθεσε σε αδράνεια τα όργανα του κόμματος», ανέφερε ο Ραγκούσης

Σε συνέντευξη του, ο Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε τις απομακρύνσης του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Γιώργου Τσίπρα από συνεργάτες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Ο τέως βουλευτής χαρακτήρισε τις εξελίξεις αυτές «μικρονοϊκές και έξω από την κοινωνία»

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο πρώην βουλευτής υποστήριξε ότι λειτουργούν απέναντι στο «θέλω» των προοδευτικών πολιτών περί ενότητας τόσο εντός ΣΥΡΙΖΑ όσο και ευρύτερα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

«Εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις», σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ο κ. Ραγκούσης, εκτιμώντας πως ο κ. Τεμπονέρας εκδιώχθηκε λόγω της συμμετοχής στην εκδήλωση στο θέατρο «Αλφα» με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Εφη Αχτσιόγλου και ο κ. Θεοχαρόπουλος επειδή κοινολόγησε την πρόταση εσωτερικού δημοψηφίσματος.

«Να δωσει άμεσα στη δημοσιότητα το σύνολο των μισθοδοτούμενων από το ΣΥΡΙΖΑ»

Μάλιστα, ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε ότι «η κατάσταση αυτή έχει ενοχλήσει τους πολίτες» και κάλεσε τον κ. Κασσελάκη «να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα το σύνολο των μισθοδοτούμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσοι πληρώνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσα παίρνουν και πόσοι προσλήφθηκαν επί προεδρίας του».

«Ο ρόλος του ηγέτη και των ηγεσιών δεν είναι να λένε “αν”, αλλά “να”», σχολίασε στη συνέχεια αναφορικά με τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία ενός ενδεχόμενου νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Ο κ. Κασσελάκης έθεσε σε αδράνεια τα όργανα του κόμματος»

«Το 14,9% προφανώς και δεν φτάνει για να νικήσουμε τη Ν.Δ.», συμπλήρωσε λέγοντας πως «ο κ. Κασσελάκης έθεσε σε αδράνεια τα όργανα του κόμματος και δεν λειτούργησε τίποτα». «Πίστευε επίσης ότι ο ίδιος ως φορέας του καινούργιου θα πήγαινε θεαματικά στις ευρωεκλογές (…)

Τι τελικά προέκυψε; Πήρε όλο το θέμα του προεκλογικού αγώνα και έκανε ό,τι ήθελε μόνος του, τα όργανα αδρανοποιήθηκαν (…) και ο ίδιος έκανε το πρωτοφανές, να κάνει την αυτοκριτική του έξι μέρες πριν από τις εκλογές από τη Θεσσαλονίκη».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024