Ο Ντιντιέ Ντεσάν στις καθιερωμένες δηλώσεις του για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ολλανδία για το Euro 2024 αναφέρθηκε και στο θέμα του Εμπαπέ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πετεινών» ανέφερε πως ο 25χρονος σούπερ σταρ αισθάνεται καλύτερα και θέλει να αγωνιστεί στην μεγάλη αυτή αναμέτρηση, όμως τα πάντα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντεσάν «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Κιλιάν αισθάνεται καλύτερα και όλα πάνε καλά. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται και την Παρασκευή. Βρίσκεται πάντως σε καλό δρόμο.
Την Τετάρτη συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Θα δούμε αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Ολλανδία», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, ενώ την κατάσταση του Εμπαπέ σχολίασε και ο Γκριζμάν, τονίζοντας.
«Ο Κιλιάν τα πάει πολύ καλά, η μύτη του είναι λιγότερο πρησμένη. Θα το περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και θα δούμε πώς θα αισθάνεται αύριο πριν τον αγώνα».
Ενόψει του αγώνα του Champions League, ο τεχνικός της Μπενφίκα Ζοσέ Μουρίνιο «κάρφωσε» με δηλώσεις του τον Αλβάρο Αρμπελόα, χωρίς να τον κατονομάσει. Τι απάντησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης
Στην κακή άμυνα που έπαιξε η Εθνική μας απέναντι στην Ουγγαρία στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κι έδωσε «σύνθημα» ανασύνταξης ενόψει μικρού τελικού.