Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ριζικές αλλαγές από τον Τεν Χαγκ: Στην πόρτα της εξόδου βασικός αμυντικός του

Ριζικές αλλαγές από τον Τεν Χαγκ: Στην πόρτα της εξόδου βασικός αμυντικός του

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θα ενισχύσει την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πρώτα θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις…

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θέλει να ενισχύσει περισσότερο τα μετόπισθεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για την ενίσχυση της άμυνας των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Γιουνάιτεντ σχεδιάζει μια ριζική αναδιαμόρφωση του ρόστερ της το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να φύγουν από το «Ολντ Τράφορντ» συνολικά 11 παίκτες, που είναι στη «μαύρη» λίστα του Ολλανδού τεχνικού.

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως εκτός των Βαράν και Μαγκουάιρ ο Τεν Χαγκ έχει ζητήσει την αποχώρηση από την ομάδα και του Ααρον Γουάν-Μπισάκα, ο οποίος έχει πρόταση από τη Γαλατασαράι, η προσφέρει 25 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του.

Δεν κάνει πίσω στην πώληση του Σάντσο – Το ποσό που ζητάει η Γιουνάιτεντ

Από τον Γενάρη που παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τζέιντον Σάντσο μοιάζει να έχει βρει ξανά τα πατήματά του, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό του Champions League με τη γερμανική ομάδα, όπου ηττήθηκε 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι καλές εμφανίσεις του Άγγλου εξτρέμ δεν ήταν αρκετές για να αλλάξουν τα πλάνα των «κόκκινων διαβόλων» ώστε να τον πουλήσουν. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γιουνάιτεντ θέλει να τον ξεφορτωθεί ασχέτως με το αν παραμείνει ή όχι ο Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της.

Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος επισημαίνει ότι η ομάδα του Μάντσεστερ ζητά ένα ποσό κοντά στις 40 εκατομμύρια λίρες. Η Ντόρτμουντ είναι δεδομένο πως ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, όμως υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που τον παρακολουθούν.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024