Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινούν ατομικές προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ξεκινούν ατομικές προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τα προγράμματά τους και ξεκινούν αύριο τις ατομικές προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατακτώντας το Conference League και οι «ερυθρόλευκοι» θα συγκεντρωθούν στις 10 Ιουλίου για πρώτη φορά στο Ρέντη, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν από αύριο ατομικές προπονήσεις, έτσι ώστε να είναι στο επιθυμητό επίπεδο με την έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης των πειραιωτών, Χρήστος Μουρίκης μίλησε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αποφασίστηκε το πρόγραμμα των ατομικών προπονήσεων που θ’ ακολουθήσουν οι «ερυθρόλευκοι».

Αυτή η διαδικασία τηρείται κάθε χρόνο από την ομάδα του λιμανιού και είναι απαραίτητη για να βρεθούν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας οι παίκτες με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι συνεργάτες του Μεντιλίμπαρ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους παίκτες και θα μιλούν κάθε μέρα μαζί τους, έτσι ώστε όλα να γίνουν στην εντέλεια.

Θα πρέπει επίσης εδώ να σημειωθεί ότι το δικό τους πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων παρέλαβαν και παίκτες της β’ ομάδας, οι οποίοι θα είναι στην αποστολή για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του θεωρούν πολύ σημαντικές αυτές τις προπονήσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι πανέτοιμοι ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα σε προπονητικό κέντρο λίγο έξω από το Ρότερνταμ/

Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» είναι αυτές τις μέρες στην πατρίδα του, αλλά είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους συναργάτες του, ρυθμίζοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού. Ο «Μέντι» θέλει να είναι ενήμερος για όλα και γι’ αυτό μιλάει συνεχώς με τα μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα λίγο πριν τις 10 Ιουλίου.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024