Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Καμία ανοχή στη βία» - Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

«Καμία ανοχή στη βία» – Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

Ηχηρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας στέλνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος με δυο συναυλίες που θα κάνουν στην Κρήτη

Μετά το ηχηρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας  που έστειλε η Δέσποινα Βανδή μέσα από τα Mad VMA (τα οποία θα προβληθούν αποκλειστικά από το MEGA στις 7 Ιουλίου) η αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις για τις δύο μεγάλες συναυλίες που αναμένεται να κάνει στην Κρήτη με τον Αντώνη Ρέμο.

Δυο από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ σπουδαίο σκοπό: Για τη στήριξη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και τον ξενώνα για την κακοποιημένη γυναίκα και παιδί.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love Sundays στον ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio Κρήτης 102,8, ο οποίος στηρίζει «μάχη» κατά κατά της έμφυλης βίας και δήλωσε ότι θέλει να γίνει κομμάτι αυτής της πρωτοβουλίας.

Λίγες μέρες αργότερα, με τη φράση «Καμία ανοχή στη βία» ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο, προγραμματίζοντας δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, για τη στήριξη της ενέργειας.

Δέσποινα Βανδή: «Ενωθήκαμε με τον Αντώνη Ρέμο για ένα σημαντικό σκοπό»

«Ενωθήκαμε με τον Αντώνη Ρέμο για ένα σημαντικό σκοπό όπως σας ανακοίνωσα πρόσφατα από την σκηνή των μουσικών βραβείων. Με αυτήν τη συναυλία θα βοηθήσουμε όλοι έναν πιστοποιημένο φορέα που βρίσκεται στην Κρήτη και που αποτελεί καταφύγιο, φροντίζει και δίνει, με όποιον τρόπο δύναται λύσεις σε κάθε γυναίκα και παιδί που αντιμετωπίζει έμφυλη βία και κακοποίηση. Είμαστε εδώ» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στα social media.

Οι δύο συναυλίες θα γίνουν στις 31 Ιουλίου στο Ηράκλειο και στις 2 Αυγούστου στα Χανιά.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024