Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
H Jennifer Hudson αποκάλυψε πως ο πατέρας της έχει άλλα 26 παιδιά και θέλει να τα γνωρίσει όλα

H Jennifer Hudson αποκάλυψε πως ο πατέρας της έχει άλλα 26 παιδιά και θέλει να τα γνωρίσει όλα

Όσα αποκάλυψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Σε μια νέα αποκάλυψη που αφορά το οικογενειακό της background προχώρησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, δηλώνοντας πως ο πατέρας της είχε αποκτήσει 26 παιδιά, τα οποία προσπάθησε να τα γνωρίσει.

«Ο πατέρας σου είχε μια σπουδαία προσωπικότητα», δήλωσε η παρουσιάστρια Michele Norris μιλώντας με την διάσημη ηθοποιό. «Και εσύ μαζί με τα αδέρφια σου πήγες και τον βρήκες κάποια στιγμή και ανακαλύψετε πως υπάρχουν και άλλα αδέρφια;», αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος.

Τότε η Jennifer Hudson απάντησε πως «ναι, προφανώς είχε συνολικά 26 παιδιά». Η δημοσιογράφος κάπως σοκαρισμένη απάντησε «πως αυτά είναι κάπως αρκετά παιδιά».

Όταν το ανακάλυψε αυτό στα 16 της, η ηθοποιός θέλησε να μάθει και να γνωρίσει όλα τα αδέρφια της αλλά δεν τα έχει καταφέρει. «Ήταν ένα από τα όνειρα μου, να είμαστε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα ή στην γιορτή του Thanksgiving, και ονειρευόμουν πως θα τρώγαμε όλοι μαζί. Αυτό ήταν το όνειρο μου στα 16 μου», είπε η επιτυχημένη ηθοποιός.

Τελικά κατάφερε να γνωρίσει 6 ή 7 από τα αδέρφια της, δηλώνοντας: «Βρήκαμε αρκετούς από εμάς», είπε, «Και είμαι η μικρότερη από όλους».

Η Hudson είναι η μητέρα ενός γιου, του 14χρονου David Daniel Otunga Jr. — τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της David Otunga. Πέρυσι, τον έφερε μαζί της στον Λευκό Οίκο για το «Juneteenth» και αργότερα μίλησε για τη σημασία της ανατροφής ενός νεαρού μαύρου παιδιού, στο εξώφυλλό της για το Real Simple.

«Θέλω ο γιος μου να είναι μέρος αυτών των πραγμάτων—να είναι μαζί με τα ξαδέρφια και τους φίλους του», είπε. «Ο μικρός David έχει πολύ μεγάλη καρδιά και θέλει πάντα να τους συμπεριλάβει. Έτσι είπα «Θα τραγουδήσω, αλλά πρέπει να φέρω τα αγόρια μου».

Πηγή φωτογραφίας: @jenniferhudsonshow / Instagram

Πηγή Grace

Sports in

UEFA: «Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Η UEFA έδωσε συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση των Europa Conference League-Youth League και της Superleague αντίστοιχα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024