Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Φόρτισε με 50% έκπτωση σε όλο το δίκτυο Chargespot της Protergia για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Φόρτισε με 50% έκπτωση σε όλο το δίκτυο Chargespot της Protergia για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Απολαμβάνοντας μία οικονομική απόδραση χάρη στη μεγάλη προσφορά της Protergia για οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να πραγματοποιήσουμε μία σύντομη εξόρμηση σε ένα από τα υπέροχα μέρη της χώρας μας, είτε πηγαίνοντας μία επίσκεψη σε κάποιο κοντινό νησί, είτε μπαίνοντας στο αυτοκίνητό μας και βάζοντας μπρος για κάποιο «παραδεισένιο», παραθαλάσσιο οικισμό.

Και επειδή όλοι έχουμε ανάγκη να βάλουμε σε μία «παύση» τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητα και να απολαύσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από την πόλη, το Chargespot είναι δίπλα μας, συγκεκριμένα δίπλα στους οδηγούς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προσφέροντάς τους τιμές φόρτισης με έκπτωση 50% στο δίκτυο φορτιστών και ταχυφορτιστών σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, κάνει το ταξίδι μας πιο εύκολο και προσιτό, αρκεί να επιλέξουμε ένα από τα 950 σημεία φόρτισης που διαθέτει στο δίκτυό του.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους εγγεγραμμένους χρήστες του Chargespot, νέους ή υφιστάμενους, για σταθμούς φόρτισης AC, αλλά και για DC ταχυφορτιστές. Πιο αναλυτικά, η προσφορά θα είναι ενεργή από το Σάββατο στις 22 Ιουνίου έως και αργά το βράδυ, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 25 Ιουνίου, δίνοντας 50% έκπτωση στις τιμές του δημοσίου δικτύου της Protergia, σε σχέση με τις αρχικές τιμές.

Για να επωφεληθούν οι χρήστες από την προσφορά δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι συγκεκριμένο, καθώς στο app που διαθέτουν, θα εμφανίζονται απευθείας οι τελικές εκπτωτικές τιμές. Για παράδειγμα, από 0,38€/kWh σε έναν AC σταθμό φόρτισης, ο οδηγός θα χρεώνεται μόνο 0,19€/kWh.

Όσο για το πώς μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος την έκπτωση, η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη: Θα κατεβάσει το Chargespot App powered by Protergia, το οποίο είναι διαθέσιμο σε Android ή και iOS συσκευές, έπειτα θα συνδεθεί κάνοντας login και θα εγγραφεί κάνοντας sing up στο Chargespot App. Στη συνέχεια, βρίσκοντας το σημείο και τον φορτιστή που τον εξυπηρετεί περισσότερο, θα μπορεί να φορτίσει το όχημά του στη μισή τιμή, δηλαδή με 50% έκπτωση.

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024