Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά τραγούδια

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά τραγούδια

Ρομαντική, μελαγχολική ή "ανεβαστική"; Όποια και εάν είναι η αγαπημένη σας μουσική, αξίζει να την... γιορτάσετε!

Εάν το καλοσκεφτούμε κάθε στιγμή στην ζωή μας έχει το δικό της soundtrack. Είναι η μουσική που επιλέγουμε να ακούσουμε καθημερινά, όσο πάμε στην δουλειά ή επιστρέφουμε στο σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα, η playlist που βάζουμε στα ακουστικά όσο κάνουμε γυμναστική ή στα ηχεία όσο κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού.

Φυσικά, καλοκαίρι χωρίς μουσική δεν γίνεται, αφού τις περισσότερες φορές που απολαμβάνουμε τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο σε κάποιο νησί ή ακόμα και στην πόλη, τα αγαπημένα μας τραγούδια μας συντροφεύουν.

Τα καλύτερα καλοκαιρινά τραγούδια

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να την γιορτάσουμε, να συνειδητοποιήσουμε τον μοναδικό ρόλο που έχει στην ζωή μας και γιατί όχι να προετοιμάσουμε την πιο καλοκαιρινή playlist για τις φετινές μας διακοπές.

Μερικά από τα καλύτερα τραγούδια, που θα σας κάνουν να ανυπομονείτε για τα μακροβούτια στα καταγάλανα νερά, περιλαμβάνουν:

«Είσαι Θεός», Γιάννης Πάριος

Διαχρονικό και κεφάτο, το συγκεκριμένο κομμάτι πρόκειται για ένα από εκείνα τα τραγούδια που «υμνούν» το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι γεμάτο έρωτα και ρομαντισμό.

«Καλοκαίρι», Διονύσης Σαββόπουλος

Ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του καλλιτέχνη, από τον δίσκο «Το Κούρεμα» (1989) σε μουσική και στίχους Διονύση Σαββόπουλου. Από τις πρώτες νότες μας γεμίζει μοναδικές καλοκαιρινές εικόνες.

«Ό,τι Κι Αν Πω», Μιχάλης Χατζηγιάννης

Αν και δεν μιλά για καλοκαιρινές περιπέτειες, η μελωδία του μας αναζωογονεί ακριβώς όπως το καλοκαίρι. Από το άλμπουμ «Ακατάλληλη σκηνή» πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του καλλιτέχνη.

«Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», Σοφία Αρβανίτη

Τραγούδι βγαλμένο από την αλησμόνητη εποχή των 90’s, ανεβάζει την διάθεση και μας γεμίζει ανυπομονησία για τα πάρτι του καλοκαιριού.

«Κρουαζιέρα», Βαγγέλης Γερμανός

Είτε με την παρέα σας είτε με το ταίρι, όταν παίζει αυτό το τραγούδι οι έγνοιες φεύγουν και η ρομαντική διάθεση του καλοκαιριού ανεβαίνει.

«Τόσα καλοκαίρια», Δάκης

Όταν ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας συναντήθηκε με τον θρυλικό ερμηνευτή Δάκη, γράφτηκε ιστορία και εμείς είμαστε τόσο τυχεροί που την απολαμβάνουμε «Τόσα καλοκαίρια» και στα επόμενα που θα έρθουν.

«Καλοκαιρινές διακοπές», Νίκος Καρβέλας & Άννα Βίσση

Από την καλοκαιρινή αυτή playlist, δεν είναι δυνατόν να λείπει ο απόλυτος ύμνος των διακοπών και των ξέγνοιαστων στιγμών. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να το ακούτε αλλά κάθε φορά που θα παίξει, δυναμώνετε αυθόρμητα την ένταση!

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024