Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Summer Essentials: Μία καλοκαιρινή συλλογή για μικρούς και μεγάλους που φέρνει στην επιφάνεια την πιο χαλαρή εκδοχή μας

Summer Essentials: Μία καλοκαιρινή συλλογή για μικρούς και μεγάλους που φέρνει στην επιφάνεια την πιο χαλαρή εκδοχή μας

Κομψές, προσιτές επιλογές ρούχων για να νιώθετε τη χαλάρωση των διακοπών, ακόμη και αν βρίσκεστε στην πόλη!

Καθώς διανύουμε τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού και ενώ ο υδράργυρος έχει φτάσει στο «κόκκινο», οι περισσότεροι αναρωτιόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε, για να δραπετεύσουμε έστω και νοητά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, να καταφέρουμε για λίγο να μπούμε σε mood διακοπών. Τι και αν οι υποχρεώσεις μας αναγκάζουν να παραμένουμε στην πόλη; Εμείς λαχταράμε πρωινές βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, σιέστες πάνω στην αμμουδιά, οικογενειακές περατζάδες σε γραφικά, λευκά σοκάκια.

Ναι, αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι να ανακαλύψουμε την πιο χαλαρή και ανέμελη εκδοχή μας, ακόμη και αν η καλοκαιρινή άδειά μας αργεί πολύ να ξεκινήσει. Πώς θα το καταφέρουμε; Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Pepco και επενδύοντας σε ρούχα που θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο carefree πλευρά μας. Εμπλουτίζοντας τις ντουλάπες με αέρινα, ελαφριά items από τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή, θα δημιουργήσουμε outfits τα οποία αναδεικνύουν το σώμα, αλλά του επιτρέπουν να «ανασαίνει» σε συνθήκες έντονου καύσωνα.

Η Pepco είναι μία μεγάλη, δημοφιλής ευρωπαϊκή αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων, η οποία διαθέτει καταστήματα στην Πολωνία, τη Γερμανία, την Ισπανία και όχι μόνο. Μάλιστα, εκτός από ρούχα για όλη την οικογένεια, προσφέρει οικιακά είδη, διακοσμητικά, παιχνίδια, προϊόντα για κατοικίδια και ηλεκτρικά είδη σε καλή ποιότητα και καλές τιμές. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα items της νέας συλλογής που αξίζουν την προσοχή μας, καθώς είναι αυτά που θα μας «αγκαλιάσουν» με τα πιο δροσερά και summerish vibes.

Φορέματα και πουκαμίσες για look που σε συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ

Τις ημέρες του καλοκαιριού φεύγεις νωρίς το πρωί από το σπίτι αλλά δεν ξέρεις ακριβώς τι ώρα θα επιστρέψεις. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεσαι ένα ρούχο που θα μπορεί να «σταθεί» σε κάθε περίσταση, στο γραφείο, τον απογευματινό καφέ με τις φίλες σου, τη βόλτα στην παιδική χαρά με τα μικρά σου. Ένα τέτοιο ρούχο είναι το ροζ, maxi φόρεμα από βαμβάκι, το οποία μπορείς να συνδυάσεις με ένα flat πέδιλο ή με μία εσπαντρίγια σε οποιαδήποτε απόχρωση.

Εναλλακτικά, υπάρχει και η επιλογή μίας λευκής πουκαμίσας, την οποία μπορείς να συνδυάσεις με μία cargo βερμούδα, μία φούστα ή ένα λευκό σορτσάκι, για δημιουργήσεις το απόλυτο total white look του καλοκαιριού. Να ξέρεις πως ενα total white σύνολο είναι η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση «τι να φορέσω», ειδικά τις φορές που δεν μπορείς να σκαρφιστείς κάποιον πιο ευρηματικό συνδυασμό.

Μπλούζες, σορτσάκια και σετ για να νιώθουν τα μικρά σου άνετα και δροσερά κάθε στιγμή

Τα παιδιά απολαμβάνουν όσο κανείς άλλος κάθε ημέρα του καλοκαιριού. Αρκεί, βέβαια, να τα έχουμε ντύσει με άνετα, αέρινα ρουχαλάκια τα οποία δεν τα περιορίζουν, αλλά τους προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων και δροσιά. Ένα τέτοιο ρούχο είναι το φούξια σετ με μπλουζάκι τιραντάκι και σορτσάκι, καθώς και το λευκό φόρεμα με διακριτικό φραμπαλά στα μανίκια από 100% βισκόζι. Επίσης, ένα ροζ μπλουζάκι με τετράγωνη λαιμόκοψη και κοντό μανικάκι είναι ευκολοφόρετο, ενώ θα συντροφεύει τη μικρή σου κάθε στιγμή της ημέρας.

Θέλεις να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα του γιου σου; Τότε, ένα polo μπλουζάκι σε μία φωτεινή απόχρωση όπως το σομόν και ένα σορτσάκι με ένα ιδιαίτερο μοτίβο, είναι δύο ρούχα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πολλούς ακόμη συνδυασμούς, για διαφορετικές περιστάσεις, όπως μία οικογενειακή έξοδο στο νησί ή ένα παιδικό πάρτι. Για την κόρη σου, ωστόσο, ένα σορτσάκι με διάτρητες διακοσμήσεις ή ένα ροζ βαμβακερό φόρεμα με βολάν μανίκι είναι δύο key items που θα τη συντροφεύουν στις καλοκαιρινές περιπέτειες που την περιμένουν το επόμενο διάστημα.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξοπλίσεις τη ντουλάπα σου με τα fashion items που θα σε βάλουν απευθείας σε summer mood, ακόμη και αν είσαι στην πόλη! Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε ένα από τα 31 φυσικά καταστήματα Pepco στην Ελλάδα, θα ανακαλύψεις κομψά, ποιοτικά ρούχα σε χαμηλές τιμές, όχι μόνο για εσένα αλλά και για τα μικρά σου, ρούχα από τη νέα συλλογή που θα σας επιτρέπουν να νιώθετε κάθε στιγμή τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά των διακοπών. Να ξέρεις πως υπάρχουν 11 καταστήματα στην Αθήνα και 6 στη Θεσσαλονίκη, ενώ πολύ σύντομα, δηλαδή στις 27 Ιουνίου θα ανοίξει και ένα κατάστημα στην Πάτρα, στην Παναχαϊκού 2 & Υψηλών Αλωνίων 22.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024