Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Εθελοντές και δημότες ζωγράφισαν στο δρόμους της Κηφισιάς

Εθελοντές και δημότες ζωγράφισαν στο δρόμους της Κηφισιάς

Πολίτες και εθελοντές έδωσαν χρώμα στην Κηφισιά.

Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο της έναρξης της εικαστικής δράσης φιλοτέχνησης  αστικού εξοπλισμού, έδωσε περισσότερο καλλιτεχνικό και ανθρώπινο χαρακτήρα στις γειτονιές του Δήμου.

Χάρις στη δράση με θέμα «Zωγραφίζοντας την πόλη μου» που διοργάνωσε με επιτυχία η εντεταλμένη σύμβουλος Αστικής Αναζωογόνησης και Ανθεκτικότητας, Αμαλία Βραχνού, οι «γκρίζες» επιφάνειες των ΚΑΦΑΟ στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς, αποτελούν πλέον παρελθόν.

Οι εθελοντές ζωγράφοι, με τη φαντασία, το ταλέντο και τα πινέλα τους, μετέτρεψαν με κέφι τα αισθητικά αδιάφορα κουτιά των ΚΑΦΑΟ σε πραγματικά «έργα τέχνης», χαρίζοντας ομορφιά και ζωντάνια στο κέντρο της πόλης! Παράλληλα με τη δράση,πολλά παιδιά που βρέθηκαν στην πλατεία της Παναγίτσας αξιοποίησαν δημιουργικά το χρόνο τους, ζωγραφίζοντας και διασκεδάζοντας υπό τους ρυθμούς της μουσικής.

Υπαίθρια συλλογή έργων τέχνης

Η εντεταλμένη σύμβουλος Αστικής Αναζωογόνησης και Ανθεκτικότητας, του Δήμου Κηφισιάς Αμαλία Βραχνού επεσήμανε: «Σκοπός μας είναι να επεκταθεί αυτή η όμορφη πρωτοβουλία και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας, ώστε να δημιουργηθεί μια υπαίθρια συλλογή έργων τέχνης, καθιστώντας την πόλη μας, συν τοις άλλοις, ένα κέντρο δημιουργίας και τέχνης».

Ο Δήμος Κηφισιάς εκφράζει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες στους εθελοντές καλλιτέχνες Τζίνα Δελλασούδα, Αντώνη Καπετάνιο, Γιώργο Κουνάδη, Σοφία Λιβανού, Αντζυ Σπηλιωτόπουλου, Ελεονώρα Λεβή, Χρήστο Παπαχρήστο, Άγγελο Χατζηδημητρίου, Ιωάννα Λαγού, Χριστίνα Βραχνού.

*Πηγή φωτογραφιών, Δήμος Κηφισιάς

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024