Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Θεοχαρόπουλος: Ο κόσμος ζητάει την ένωση του αριστερού χώρου, η λύση δεν είναι οι αποπομπές

Θεοχαρόπουλος: Ο κόσμος ζητάει την ένωση του αριστερού χώρου, η λύση δεν είναι οι αποπομπές

«Τη στιγμή που ο κόσμος ζητάει την ένωση του αριστερού χώρου, η λύση δεν μπορεί να είναι αποπομπές και διαγραφές», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Θανάσης Θεοχαρόπουλος

«Οι αποπομπές που έγιναν έχουν να κάνουν με πολιτικές απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούν κάποιοι από την ηγεσία» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση αποπομπής από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της Γιώτας Πούλου.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στο «ΣΚΑΪ», τόνισε πως ήταν διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ -εκλεγμένος ομόφωνα- για πέντε χρόνια.

«Όταν υπήρξε η αντικατάστασή μου, ο κ. Κασσελάκης αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη μετά από 10 ημέρες για τον τρόπο που έγινε. Μου ζητήθηκε να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου», είπε και πρόσθεσε ότι «είμαστε στη διάθεση του κόμματος. Αλλά το κόμμα δεν είναι ενός ανθρώπου αρχή».

«Τη στιγμή που ο κόσμος ζητάει την ένωση του αριστερού χώρου, η λύση δεν μπορεί να είναι αποπομπές και διαγραφές»

Υπογράμμισε επίσης ότι στελέχη του κόμματος, όπως ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Γιώργος Τσίπρας βρίσκονται από το πρωί μέχρι το βράδυ στο κόμμα, ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν πρώην βουλευτές που σήμερα είναι στελέχη με έμμισθη σχέση.

«Δεν γίνεται όποιοι ενοχλούν με τις απόψεις τους να υπάρχει αυτή η συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει πολιτικές εκκαθαρίσεις, αν συμβαίνει», είπε, συμπληρώνοντας ότι το κόμμα πρέπει να δώσει τη λίστα με αυτούς που έχουν έμμισθη σχέση για λόγους αδιαφάνειας.

«Ο κόσμος ζητάει να είμαστε ενωμένοι»

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τόνισε επίσης ότι ο ίδιος είναι υπέρ της άποψης για μια ενιαία αριστερά, ζήτημα για το οποίο όπως είπε ι πρότεινε να γίνει με δημοψήφισμα με τα μέλη του κόμματος.

«Υπάρχει δυσανεξία, αφού όποιος το λέει με συγκριμένες προτάσεις υπάρχει ποινή. Τη στιγμή που ο κόσμος ζητάει την ένωση του αριστερού χώρου, η λύση δεν μπορεί να είναι αποπομπές και διαγραφές», επισήμανε και ανέφερε καταληκτικά ότι «ο κόσμος ζητάει να είμαστε ενωμένοι αλλά στο εσωτερικό του κόμματος υπάρχει το αντίθετο».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024