Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πικέ: «Ο Γιαμάλ θα σημαδέψει μία ολόκληρη εποχή»

Πικέ: «Ο Γιαμάλ θα σημαδέψει μία ολόκληρη εποχή»

Ο Ζεράρ Πικέ αποθέωσε τον Λαμίν Γιαμάλ προβλέποντας μάλιστα πως ο νεαρός παίκτης της Μπαρτσελόνα θα αφήσει εποχή στη σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου

Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα  του κοινού με τις εμφανίσεις του στα Euro με την Ισπανία, αλλά και με την συνολικότερη εικόνα του την φετινή σεζόν με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο παλαίμαχος άσος των μπαλουγκράνα, Ζεράρ Πικέ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 16χρονο μεσοεπιθετικό, τονίζοντας ότι ο νεαρός άσος θα σημαδέψει μια ολόκληρη εποχή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του Πικέ

Στη συνέχεια, ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: «υπάρχει μια αλλαγή γενιάς στο Euro, δεδομένου ότι αναδύονται νέοι παίκτες, όπως ο Λαμίν Γιαμάλ εδώ στην Ισπανία, στη Γερμανία είναι ο Μουσιάλα και στην Αγγλία έχουν τον Μπέλινγκχαμ. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες με μεγάλο μέλλον και το Euro θα αποτελέσει σημείο καμπής», προέβλεψε.

Ερωτηθείς για την άποψή του αναφορικά με την Εθνική ομάδα της οικοδέσποινας Γερμανίας, ο Πικέ ανέφερε: «Το πλεονέκτημα της έδρας θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ τους Γερμανούς, η ομάδα τους είναι νέα και βρίσκεται σε φάση αναδόμησης. Φυσικά, η Γερμανία έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον τίτλο. Είναι ανταγωνιστικά παιδιά, έχουν κερδίσει συχνά τουρνουά και είμαι πεπεισμένος ότι, ως οικοδεσπότες, είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος», πρόσθεσε.

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024