Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την αποστολή για την προετοιμασία ο Αλόνσο - Πρόβλημα με Μπάλντοκ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την αποστολή για την προετοιμασία ο Αλόνσο – Πρόβλημα με Μπάλντοκ

Με 26 ποδοσφαιριστές αναχωρεί το «τριφύλλι» για την Αυστρία - Γιατί δεν συμπεριελήφθη ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (21/06) το απόγευμα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας και οι Μπάλντοκ, Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.

Οι Πράσινοι αναχωρούν το Σάββατο το βράδυ για Αυστρία.

«Μπλόκο» της Σέφιλντ στον Μπάλντοκ

Εκτός από την αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έμεινε ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αυτό γίνεται γιατί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εμπόδισε τον δεξιό μπακ του τριφυλλιού να ενταχθεί στις προπονήσεις πριν από τις 30 Ιουνίου, όταν και τελειώνει τυπικά το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.

Παρότι έγιναν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες από πλευράς Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι της Σέφιλντ ήταν ανένδοτοι. Έτσι, ο Μπαλντοκ θα πάει απευθείας στην Αυστρία τις προσεχείς ημέρες, λίγο αργότερα από την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής με την Εθνική μας ομάδα δεξιός μπακ, υπέγραψε τον περασμένο Μάιο για τρία χρόνια στους πράσινους και συγκεκριμένα ως και το καλοκαίρι του 2027.

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024