Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αθηναΐς Νέγκα: Κύμα μίσους για την «μπηχτή» στη Σάττι - «Να πεθάνεις, να πάθεις αρρώστιες»

Αθηναΐς Νέγκα: Κύμα μίσους για την «μπηχτή» στη Σάττι – «Να πεθάνεις, να πάθεις αρρώστιες»

«Όλο αυτό συνέβη επειδή είπα ότι διαφωνώ με μία τραγουδίστρια που τους αρέσει πάρα πολύ» - Πώς σχολίασε η παρουσιάστρια τον on air τσακωμό Λιάγκα-Περρή

Τα απαράδεκτα σχόλια που δέχεται από χρήστες των social media και θαυμαστές της Μαρίνας Σάττι αποκαλύπτει η Αθηναΐς Νέγκα σε συνέντευξή της μετά τον «υπαινιγμό» για το χασμουρητό της πρώτης στον διαγωνισμό της Eurovision, κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων των Mad VMA 2024.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε εκ νέου για τις διαστάσεις που πήρε η «μπηχτή» της, στη βράβευση των φετινών Mad VMA.

Το κύμα μίσους και ο on air τσακωμός Λιάγκα-Περρή – Πώς τα σχολίασε

«Αυτές τις ημέρες έβλεπα και αυτά που έλεγαν οι παρουσιαστές στις εκπομπές, ότι δεν έπρεπε να πάω στα βραβεία και ότι δεν ήταν υποχρεωτικό, ενώ για την Μαρίνα Σάττι ήταν πιο ελαστικοί. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν συμπαθούμε όλους τους ανθρώπους. Αυτό που είναι λίγο περίεργο είναι ότι δέχομαι μηνύματα που μου εύχονται να πεθάνω και να πάθω αρρώστιες επειδή είπα ότι διαφωνώ με μία τραγουδίστρια που τους αρέσει πάρα πολύ (σημ.: τη Μαρίνα Σάττι)», είπε η παρουσιάστρια εξηγώντας ουσιαστικά τον λόγο για τον οποίο δέχθηκε αυτό το κύμα μίσους.

«Να πεθάνεις, να πάθεις αρρώστιες» της έλεγαν επειδή εξέφρασε τη γνώμη της για το χασμουρητό της Σάττι

Όσον αφορά την on air αντιπαράθεση του Γιώργου Λιάγκα με τον Βαγγέλη Περρή για το συγκεκριμένο θέμα, η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε: «Πήγε να πει κάτι ο Περρής και αμέσως ο Λιάγκας έσκασε, οπότε δεν νομίζω ότι έγινε πραγματικός τσακωμός. Ο Λιάγκας λέει πολλά πράγματα, αλλά αν τον συμπαθείς, τον συμπαθείς».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024