Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα παιδιά του στην Τέιλορ Σουίφτ - Οι selfies στα παρασκήνια και τα μηνύματα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα παιδιά του στην Τέιλορ Σουίφτ – Οι selfies στα παρασκήνια και τα μηνύματα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο Λονδίνο μαζί με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ο πρίγκιπας Λούις έμεινε με τη μητέρα του Κέιτ Μίντλετον σπίτι.

Η βασίλισσα της ποπ Τέιλορ Σουίφτ πόζαρε για μια selfie με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον σύντροφό της Travis Kelce.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν μεταξύ των καλεσμένων της Τέιλορ Σουίφτ στην εντυπωσιακή συναυλία της στο Λονδίνο. Ο διάδοχος του θρόνου περίμενε υπομονετικά την έναρξη της συναυλίας, ενώ απαθανατίστηκε να χορεύει στον ρυθμό του Shake it Off.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν ανάμεσα στο πλήθος των 90.000 ατόμων που έδωσαν το παρών στην πιο καυτή συναυλία της πόλης στο Wembley.

Ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε μαζί του τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο πρίγκιπας Λούις έμεινε σπίτι με τη μητέρα του Κέιτ Μίντλετον.

«Χρόνια πολλά M8! Οι συναυλίες στο Λονδίνο ξεκινούν θαυμάσια» έγραψε χαρακτηριστικά η Τέιλορ Σουίφτ, ενώ ανάρτηση έκανε και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ από τον επίσημο λογαριασμό του.

«Σε ευχαριστούμε Τέιλορ Σουίφτ για αυτό το όμορφο βράδυ» αναφέρει χαρακτηριστικά από τον λογαριασμό του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έβαλε φωτιά στα social media

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Τέιλορ Σουίφτ γνωρίζονται από καιρό, καθώς το δίδυμο είχε μοιραστεί τη σκηνή στο παλάτι του Κένσινγκτον για να ερμηνεύσει το Livin’ On A Prayer με τον Τζον Μπον Τζόβι σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση το 2013.

Η παρουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ σχολιάστηκε έντονα στα social media. «Αυτό είναι το καλύτερό μου!!! Δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν να δω τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να χορεύει με τα τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ» έγραψαν χαρακτηριστικά στο Twitter.

«Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι Swiftie. Ο υπέροχος μπαμπάς χορεύει εκεί» σημείωσαν σε άλλο μήνυμα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024