Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κιλκίς: Χειροπέδες σε 25χρονο που κατείχε 21 δοχεία με λάδι αμφιβόλου ποιότητας

Κιλκίς: Χειροπέδες σε 25χρονο που κατείχε 21 δοχεία με λάδι αμφιβόλου ποιότητας

Το αυτοκίνητο με τα δοχεία που περιείχαν το λάδι κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του

Στη σύλληψη ενός 25χρονου ημεδαπού για κατοχή λαδιού αμφιβόλου ποιότητας προχώρησαν χθες Παρασκευή 21 Ιουνίου σε χωριό του δήμου Παιονίας στο Κιλκίς αστυνομικοί του γραφείου Ασφάλειας του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δοχεία, τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» ή «Ελαιόλαδο», τα οποία περιείχαν λάδι αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε από την Ελληνική Αστυνομία καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Συνολικά κατασχέθηκαν 215 λίτρα ελαίου, για τα οποία δεν κατείχε πιστοποιητικά έγγραφα γνησιότητας και παραγωγού, καθώς και σχετικά παραστατικά ή τιμολόγια αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2024) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δοχεία, τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» ή «Ελαιόλαδο», τα οποία περιείχαν λάδι αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Συνολικά κατασχέθηκαν 215 λίτρα ελαίου, για τα οποία δεν κατείχε πιστοποιητικά έγγραφα γνησιότητας και παραγωγού, καθώς και σχετικά παραστατικά ή τιμολόγια αγοράς».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024