Συναγερμός στις Αρχές – Εξαφανίστηκε 32χρονη από τη Θεσσαλονίκη
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Στυλιανής Παναϊλίδου στη Θεσσαλονίκη και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης
- Τικ τοκ, τικ τοκ: «Ρολόι του θανάτου» υπολογίζει πότε θα πεθάνουμε
- Αποζημίωση ζητά η οικογένεια της Έμμας από τον 28χρονο οδηγό που την παρέσυρε
- Τι προκύπτει όταν τα χάμστερ διασταυρώνονται με φύκια
- Μύλος στον «Μύλο των Ξωτικών» για το «Απαγορευμένο» - Ο Γιώργος Τσαλίκης απαντάει και «αδειάζει» τον δήμαρχο Τρικάλων
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Θεσσαλονίκης καθώς εξαφανίστηκε η 32χρονη Στυλιανή Παναϊλίδου το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουνίου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Στυλιανής Παναϊλίδου σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς υπάρχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.
Η Στυλιανή Παναϊλίδου έχει ύψος 1,64 μέτρων, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple», σημειώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Τι είναι το Missing Alert
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», το «Missing Alert Hellas συνίσταται στην άμεση, έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με περιστατικό εξαφάνισης ενηλίκου μόλις λίγα λεπτά μετά την ειδοποίηση των Αρχών ή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με αυτό. Για να επιτευχθεί αυτό στο Πρόγραμμα συμμετέχει πλήθος φορέων (κρατικών, ιδιωτικών, εθελοντικών) με τον κάθε ένα από αυτούς να επικοινωνεί τα στοιχεία του αγνοούμενου και κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες μέσα από τα μέσα που διαθέτει π.χ. τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots, αναρτήσεις στα social media, αποστολή SMS, ανακοινώσεις στις οθόνες αεροδρομίων και τα λοιπά».
Ακόμη, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ενηλίκων». Σημειώνεται ότι η Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες είναι το 1017
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις