Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργία - Τσεχία 1-1: Δεν «χ»άρηκε καμία (vids)

Γεωργία – Τσεχία 1-1: Δεν «χ»άρηκε καμία (vids)

Η Γεωργία και η Τσεχία ήρθαν ισόπαλες και πλέον καμία από τις δύο δεν έχει την πρόκριση στα πόδια της…

Γεωργία και Τσεχία έμειναν στην ισοπαλία και το 1-1, γεγονός που δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς οι μεν Γεωργιανοί αντιμετωπίζουν τους Πορτογάλους την 3η αγωνιστική, ενώ η Τσεχία αντιμετωπίζει την Τουρκία.

Οι Τσέχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την αναμέτρηση χάνοντας σωρεία ευκαιριών στο παιχνίδι, με τον τερματοφύλακα της Γεωργίας και της Βαλένθια, Μαρμαντασβίλι να πραγματοποιεί μια top class εμφάνιση κρατώντας την ισοπαλία για την Εθνική ομάδα της χώρας του.

H Γεωργία λίγο έλειψε να πάρει και το ματς, καθώς στην τελευταία φάση έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λομπανίτζε, που αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα η Γεωργία

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι θύμιζε πιο πολύ Τσεχία εναντίον Μαρμαντασβίλι, παρά Τσεχία- Γεωργία με τον τερματοφύλακα των Γεωργιανών να υψώνει τείχος μπροστά από την εστία του και εμποδίζοντας τους Τσέχους να πάρουν από νωρίς κεφάλι στην αναμέτρηση.

Αφού το γκολ των Τσέχων δεν ήρθε και ο ρυθμός έπεσε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Γεωργία άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του σταρ της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, η μπάλα βρήκε μέσα στην περιοχή στο χέρι του Χράνατς και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκιόργκε Μικαουτάτζε, ο οποίος εκτέλεσε σωστά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Βρήκε την απάντηση αλλά όχι και την ολική ανατροπή η Τσεχία

Η Τσεχία στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 59ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πάτρικ Σικ μπήκε σχεδόν με την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του.

Ο Τσέχος σέντερ φορ έφτασε τα 20 τέρματα στις 40 εμφανίσεις του με το εθνόσημο. Ο Σικ έφτασε παράλληλα τα 6 τέρματα σε 7 μόλις εμφανίσεις στο Euro, επίδοση σίγουρα αξιομνημόνευτη.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αν και στην τελευταία φάση της αναμέτρησης οι Γεωργιανοί έχασαν ανεπανάληπτο τετ α τετ του Λομπανίτζε, ο οποίος από πολύ πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι ενδεκάδες

ΓΕΩΡΓΙΑ (Βιλί Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάντζε, Ντβάλι, Κάσια, Κβερκβέλια (82’ Γκβελεσιάνι), Κοτσορασβίλι, Κβαρατσχέλια (82’ Λομπιανίντζε), Νταβιτασβίλι (62’ Τσακβετάντζε), Μεκβαμπισβίλι, Τσιταϊσβίλι (62’ Λοτσοσβίλι), Μικαουτάντζε (88′ Κβιλιτάια)

ΤΣΕΧΙΑ (Ιβάν Χάσεκ): Στάνεκ, Χόλες, Χράνατς, Τσουφάλ, Γιούρασεκ (81’ Σέβτσικ), Προβόντ (81’ Μπαράκ), Κρέιτσι, Τσερνί (55’ Λινγκρ), Σούτσεκ, Χλόζεκ (55’ Μ.Γιούρασεκ), Σικ (68’ Χίτιλ).

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024