Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Σάουθγκεϊτ: «Οι παίκτες της Αγγλίας δεν είναι αρκετά fit για να πιέσουν αποτελεσματικά»

Σάουθγκεϊτ: «Οι παίκτες της Αγγλίας δεν είναι αρκετά fit για να πιέσουν αποτελεσματικά»

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε ότι η ομάδα του δεν έχει τα επίπεδα φυσικής κατάστασης που απαιτούνται για το επίπεδο του Euro 2024

Η Αγγλία δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της στο Euro 2024, αφού το κλίμα στο στρατόπεδο των Άγγλων να είναι αρκετά… βαρύ μετά το 1-1 της Πέμπτης (20/6) εναντίον της Δανίας.

Δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα, μα περισσότερο η συλλογική απόδοση με τα «Τρία Λιοντάρια» να μην έχουν την απαραίτητα φρεσκάδα και διάθεση για να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη.

Ο Άγγλος ομοσπονδιακός προπονητής, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έκρυψε τους φόβους του για την φυσική κατάσταση βασικών του παικτών, οι οποίοι έχουν καταπονηθεί πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ κάποιοι αντιμετωπίζουν και μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Οι δηλώσεις του Σάουγκεϊτ

«Δεν πιέζουμε αρκετά καλά, με αρκετή ένταση», είπε ο Σάουθγκεϊτ. «Έχουμε περιορισμούς στο πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τη φυσική κατάσταση. Δεν μπορούμε να πιέσουμε τόσο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο όσο θα μπορούσαμε να κάναμε στα προκριματικά, για παράδειγμα. Και δεν κρατάμε αρκετά καλά την μπάλα. Πρέπει να κρατάμε την μπάλα καλύτερα και να χτίζουμε με περισσότερο έλεγχο».

Ο Ντέκλαν Ράις ρωτήθηκε για τη γνώμη του σχετικά με τα σχόλια του Σάουθγκεϊτ για τη φυσική κατάσταση αρκετών παικτών της ομάδας και τόνισε: «Είναι δύσκολο να το πω, πραγματικά», είπε η Ράις. «Ξέρεις μόνο τον εαυτό σου. Τα παιδιά δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν αν είναι κουρασμένα ή όχι. Ως κάποιος που παρακολουθεί ένα παιχνίδι, μπορείτε να καταλάβετε εάν ένας παίκτης είναι κουρασμένος ή όχι. Ένας παίκτης δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτεί αυτό».

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024