Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Χαμός και στη Σάμο για τις κούπες του Conference και Youth League (pics)

Ολυμπιακός: Χαμός και στη Σάμο για τις κούπες του Conference και Youth League (pics)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη Σάμο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Η «θρυλική περιοδεία» συνεχίζεται, με τις κούπες του Conference League και του Youth League να βρίσκονται στη Σάμο και να αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Όπως και σε όλα τα μέρη που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν οι άνδρες και οι Νέοι του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, έτσι και στη Σάμο επικράτησε… πανζουρλισμός, με τον κόσμο να συρρέει για να δει από κοντά τις ιστορικές κούπες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο, με τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού και να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που θύμιζε… Καραϊσκάκη.

Μοναδικές στιγμές, με τον κόσμο να δείχνει για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο διάστημα οι δύο θρυλικές κούπες θα βρεθούν σε Ρόδο (Τρίτη 25/6, Πλατεία Αντιδήμαρχου Ιωαννίδη, πίσω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού), Κέρκυρα (Πέμπτη 27/6, Λίστον, Πεζόδρομος Ελευθερίας) και Κεφαλλονιά (Σάββατο 29/6, Πλατεία Ληξουρίου στις 17:30, Πλατεία Αργοστολίου στις 20:30).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον ίδιο χώρο με τα τρόπαια, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ, επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από τη Σάμο:

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024