Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Japan Airlines: Επείγουσα προσγείωση πραγματοποίησε ένα αεροσκάφος της JAL

Japan Airlines: Επείγουσα προσγείωση πραγματοποίησε ένα αεροσκάφος της JAL

Η πτήση 2154 της Japan Airline με αεροσκάφος τύπου Embraer 170 επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Αομόρι μόλις μισή ώρα μετά την απογείωσή της

Πρόβλημα στον κινητήρα ανάγκασε σήμερα ένα αεροσκάφος της Japan Airlines που κατευθυνόταν προς την περιφέρεια Οσάκα της δυτικής Ιαπωνίας από την Αομόρι στα βόρεια της χώρας να επιστρέψει και να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός μεταξύ των 47 επιβαινόντων.

Η πτήση 2154 της JAL με αεροσκάφος τύπου Embraer 170 επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Αομόρι μόλις μισή ώρα μετά την απογείωσή της από εκεί, είπε ο εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι η εταιρεία ερευνά τις λεπτομέρειες σε σχέση με το πρόβλημα στον κινητήρα.

Οι επιχειρήσεις της JAL βρίσκονται υπό έλεγχο από τον Ιανουάριο, όταν ένα από τα αεροσκάφη της συγκρούστηκε με ένα μικρό αεροσκάφος της ακτοφυλακής στον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο Haneda. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο περιστατικό και το αεροσκάφος Airbus SE τυλίχθηκε στις φλόγες, αν και όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το A350-900.

Σε άλλο περιστατικό, οι άκρες δύο αεροπλάνων JAL ήρθαν σε επαφή στο αεροδρόμιο Haneda καθώς το ένα απομακρυνόταν με όπισθεν από τον τερματικό σταθμό για να προετοιμαστεί για απογείωση ενώ το άλλο προχωρούσε προς τα εμπρός για να μπει σε παρακείμενο σημείο στάθμευσης. Το αεροπλάνο που αποχώρησε είχε 328 επιβάτες και πλήρωμα και ήταν προγραμματισμένο να πετάξει στο Χοκάιντο, αλλά η πτήση έπρεπε να ακυρωθεί.

Sports in

Ολυμπιακή Ομάδα γεμάτη χαμόγελα και προσδοκίες

Μία φωτογράφιση που πήραν μέρος οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024