Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Ήταν κατάφορη αδικία - Έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν θα την πω»

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Ήταν κατάφορη αδικία – Έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν θα την πω»

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική και αναφέρθηκε τον Τόλη Βοσκόπουλο και όσα την οδήγησαν εκτός πολιτικής.

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική και την παραίτησή της το 2010 από τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού μετά από δημοσιεύματα για τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο.

«Είμαι πάντα ανήσυχη, δημιουργική, με ό,τι καταπιάνομαι το κάνω με πάθος. Από πάντα, από παιδί. Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, θέλοντας να είμαι με τον δικό μου τρόπο στην πολιτική, δεν το διαπραγματεύτηκα. Το έκανα με πάθος. Ήμουν τόσο εμπνευσμένη, πίστευα ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ήμουν ονειροπόλα, αρκετά ρομαντική, αλλά με επίγνωση της ευθύνης. Υπήρχαν δυσκολίες επειδή ήμουν γυναίκα», ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

«Το να έχεις κοπιάσει στη ζωή σου, να έχεις κάνει πράγματα με προσπάθεια και προσήλωση, λες και ήταν πολλά για να είναι αποδεκτά για να σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες. Μπήκα το 2004 στην πολιτική, τότε ήταν σπάνιο να δεις γυναίκα από το χώρο της Τέχνης, άρα και μεγάλη δυσπιστία. Κέρδισα το στοίχημα με πολλή δουλειά, όραμα και θυσίες. Πολλές φορές έπεσα κάτω, σηκώθηκα, χτυπήματα εσωκομματικά, εξωτερικά» συνέχισε η Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου για την παραίτησή της

Η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε και στην παραίτησή της το 2010 από τη θέση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού μετά από δημοσιεύματα για οφειλές του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, στην Εφορία. «Ήταν μια κατάφορη αδικία, μεθοδευμένη να συμβεί και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μη δημιουργήσω πρόβλημα στην οικογένειά μου και στην κυβέρνηση και να σιωπήσω. Ο κόσμος δεν πείστηκε από όλα αυτά τα αισχρά και τα φοβερά που λεγόντουσαν. Εγώ την έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν είναι δημοσιοποιήσιμη» υπογράμμισε η Άντζελα Γκερέκου.

«Θα το πω γι’ άλλη μια φορά ότι ο σύζυγός μου ήταν σε μια δικαστική – φορολογική διαδικασία με την πρώην σύζυγό του κλπ και προσπαθούσε να βρει το δίκιο του. Όταν εγώ μπήκα στην πολιτική, τούς είπα ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα με τον σύζυγό μου, ρώτησα αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και μου είπαν όχι. Αυτό έγινε το 2004. Αυτό που λέτε εσείς δημιουργήθηκε το 2010. Εγώ το είχα πει από το 2004 στην παράταξη. Κάποιοι το σκάλισαν όταν πήρε κυβερνητική θέση. Ας μη μιλήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήταν μια αδικία απέναντι στον Τόλη» συμπλήρωσε η Άντζελα Γκερέκου.

«Η Μάρω Κοντού είναι ένα πρότυπο»

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς». «Είμαι ηθοποιός, αγαπώ το θέατρο και τον κινηματογράφο. Ήρθε η πρόταση και ήμουν ευέλικτη. Την Αθηνά την έχω αγαπήσει, ταξιδέψαμε όλοι μαζί υπέροχα, με σπουδαίους ηθοποιούς». Για τη συμπρωταγωνίστριά της, Μάρω Κοντού, ανέφερε πως «είναι ένα πρότυπο, εμπνευστικός άνθρωπος – καλλιτέχνης, νιώθω ευλογία που έχουμε αυτή τη σχέση εντός και εκτός πλατό. Έχει πάθος για τη ζωή, κομψότητα, φινέτσα».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024