Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή: «Θα ήταν καταπληκτικό να συνεργαστούμε με τη Βίσση και τη Βανδή»

Καίτη Γαρμπή: «Θα ήταν καταπληκτικό να συνεργαστούμε με τη Βίσση και τη Βανδή»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Η Καίτη Γαρμπή σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι». Η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο Lav Stage στα Νότια Προάστια και όπως λέει, έχει καιρό να τραγουδήσει καλοκαίρι στην Αθήνα και το απολαμβάνει.

«Δεν έχω τραγουδήσει κοινωνικό στίχο αλλά πρόσεχα πάντα να λέω ωραία πράγματα στα κομμάτια μου. Δεν έχω ενδώσει όλα αυτά τα χρόνια στο… φλερτ τη πολιτικής γιατί ‘έκαστος εφ’ω ετάχθη’. Η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Αν ασχοληθώ με την πολιτική, θα το κάνω αργότερα. Είμαι σε αυτή τη δουλειά, μου αρέσει αυτός ο τρόπος έκφρασης, δεν έχω σκοπό να την παρατήσω σύντομα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Αναφερόμενη στην συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Άννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή επισήμανε πως με την Άννα στη σκηνή ζεις πολύ αστεία πράγματα γιατί είναι αυθόρμητη.

«Ήμασταν στη σκηνή, έπεφτε κάτω και την σήκωνα, γελούσαμε. Αγκαλιαζόμασταν πολύ. Είναι καλλιτέχνιδα που εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Είναι ίσως η μόνη μου φίλη από αυτό τον χώρο. Την αγαπώ, τη θαυμάζω και είχαμε άψογη συνεργασία. Θα ήταν καταπληκτικό να συνεργαστούμε με τη Βίσση και τη Βανδή. Θα πρέπει να είναι όμως ένας μεγάλος χώρος για να αντέξει τρεις καλλιτέχνιδες με τους ανθρώπους μας. Αν υπήρχε επιχειρηματίας που θα άντεχε να στηρίξει μία τέτοια συνεργασία, θα το έκανα με χαρά», υπογράμμισε η Καίτη Γαρμπή.

«Τον θαυμάζω και τον καμαρώνω»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε και για τον Διονύση Σχοινά, την σχέση τους αλλά και τον γιο τους.

«Ο γάμος θέλει αληθινή αγάπη, να βάζεις το καλό του άλλου πάνω από το δικό σου, να σέβεσαι, να εκτιμάς, και να θαυμάζεις τον σύντροφό σου. Ο Δημήτρης ξεκινάει τώρα την καλλιτεχνική του πορεία, είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με εμάς. Επειδή έχει έναν αυστηρό μπαμπά στη δουλειά, γιατί στα υπόλοιπα είναι ‘βούτυρο’, αν ο Δημήτρης δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στην σκηνή. Εγώ είμαι πιο ελαστική ως μαμά. Τον θαυμάζω περισσότερο και όπως και να έχει θα τον ήθελα δίπλα μου είτε ήταν έτοιμος είτε όχι. Όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή έτρεμε σαν το ψάρι. Δεν φάνηκε και τον καμαρώνω».

Η Καίτη Γαρμπή για το «Χαμένα» και τον «Παλιόκαιρο»

Προχώρησε όμως και σε μια αποκάλυψη για το ποιος ήταν να τραγουδήσει τη μεγάλη της επιτυχία «Χαμένα».

«Το τυχερό ήταν το κομμάτι να το τραγουδήσω εγώ. Ότι ο Φοίβος το προόριζε αρχικά για την Άντζελα Δημητρίου, δεν το γνώριζα. Τα τραγούδια του Φοίβου είναι κομμάτια που θα μπορούσαμε να τα πούμε όλες, η Άντζελα Δημητρίου, η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση. Κάποτε μου έδωσαν να τραγουδήσω τον ‘Παλιόκαιρο’ και είπα ότι δεν μου άρεσε και δεν θα το πω. Δεν το κατάλαβα το τραγούδι. Το κάθε τραγούδι έχει την τύχη του και τον καλλιτέχνη που θα το πει. Μπορεί το τραγούδι ‘Χαμένα’ να το έλεγε η Άντζελα και να μην έκανε επιτυχία ή εγώ με τις ‘Μαργαρίτες’» τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024