Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2023 που η Τέιλορ Σουίφτ επιβεβαίωσε το ειδύλλιό της με τον Travis Kelce.

Χρειάστηκε όμως να περάσει ένα αρκετά εύλογο χρονικό διάστημα για να γίνουν και Instagram official σε μια selfie τους με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η λαμπερή τραγουδίστρια και ο Travis Kelce έκαναν επίσημα το ντεμπούτο τους στα social media κατά τη διάρκεια της συναυλίας της ποπ τραγουδίστριας στο Λονδίνο.

Ήταν το Σάββατο που η Τέιλορ Σουίφτ μοιράστηκε μια selfie της στο Instagram, με τον 34χρονο Travis Kelce και ενώ είχαν συντροφιά τους τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

«Χρόνια πολλά M8! Οι συναυλίες του Λονδίνου ξεκινούν θαυμάσια» έγραψε η 34χρονη Τέιλορ Σουίφτ, ευχόμενη και για τα 42α γενέθλια του πρίγκιπα Γουίλιαμ που την απόλαυσε μαζί με τα δύο από τα τρία παιδιά του.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία για Τέιλορ Σουίφτ – Travis Kelce

Ενώ η Τέιλορ Σουίφτ και ο Travis Kelce είναι μαζί από τον περασμένο χρόνο, αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος από τους δύο έχει δημοσιεύσει φωτογραφία του με τον άλλο στα social media.

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ ξετρελάθηκαν με την κίνησή της, με πολλούς να την επαινούν που χρησιμοποίησε μια φωτογραφία τους με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να το κάνει.

Αρκετοί χρήστες μάλιστα επισήμαναν πως ο Travis Kelce φορούσε ένα καπέλο της αμερικανικής ομάδας, ενώ πόζαρε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά του ενόψει των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)