Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μέλι: «Ο Μεσίνα με έδιωξε από την Αρμάνι με ένα τηλεφώνημα 45 δευτερολέπτων»

Μέλι: «Ο Μεσίνα με έδιωξε από την Αρμάνι με ένα τηλεφώνημα 45 δευτερολέπτων»

Τον τρόπο που αποχώρησε από την Αρμάνι αποκάλυψε ο Νικολό Μέλι, ο οποίος τόνισε ότι δεν ήταν δική του απόφαση να φύγει απ΄το Μιλάνο.

Ο Νικολό Μέλι αποτελεί παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο και όπως όλα δείχνουν ο 33χρονος διεθνής άσος θα επιστρέψει στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ εξέφρασε την πικρία του για τη στάση της πρώην ομάδας του και ειδικά του προέδρου και προπονητή, Έτορε Μεσίνα, μιλώντας στην Corriere della Sera.

Πικραμένος ο Νικολό Μέλι από τον τρόπο που του φέρθηκε ο Έτορε Μεσίνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μέλι:

«Δε σκεφτόμουν να φύγω, αλλά σέβομαι την απόφαση του κλαμπ. Θα ήθελα να μείνω αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρχε. Είμαι λίγο δυσαρεστημένος που αρκετοί σκέφτηκαν ότι επέλεξα να φύγω από την Αρμάνι, δεν είναι έτσι», τόνισε ο 33χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα αν ήταν απόφαση για τακτικούς λόγους. Μίλησα μαζί του μετά το πρωτάθλημα και συζητήσαμε για την πρόταση που μου έκανε η ομάδα τον Απρίλιο. Του είπα, είμαι εδώ 7-8 χρόνια, αυτό έχει αξία, σωστά; Είμαι ο αρχηγός, σωστά; Πίστεψα ότι η συζήτηση είχε θετική έκβαση αλλά δύο μέρες αργότερα με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε 45 δευτερόλεπτα και μου είπε πως το κλαμπ αποφάσισε να κινηθεί διαφορετικά».

Όσο για το μέλλον του; «Έχω διαβάσει για πολλές ομάδες, Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ, αλλά το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι η Εθνική Ιταλίας», είπε.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024