Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οι τρεις που «βλέπουν» την έξοδο, τα σενάρια για Γκος και ο Έβανς (pics)

Οι τρεις που «βλέπουν» την έξοδο, τα σενάρια για Γκος και ο Έβανς (pics)

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε ήδη τον Αϊζάια Κάνααν και ακολουθούν άλλοι τρεις μετά τον Αμερικανό. Τι γίνεται με την περίπτωση του Κίναν Έβανς, αλλά και αυτή του Γουίλιαμς Γκος…

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την ολοκλήρωση των πρώτων τους καλοκαιρινών μεταγραφών.

Όμως πέρα από τις μεταγραφές υπάρχει και ο τομέας των αποχωρήσεων που επίσης αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη αποχαιρετήσει τον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλοι τρεις παίκτες από το έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών.

Ενώ μόλις χθες υπήρξε δημοσίευμα από το Ισραήλ για πρόταση της Παρτιζάν στον Γουίλιαμς Γκος.

Οι τρεις αποχωρήσεις από το ρόστερ και η πρόταση για τον Γκος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει ακόμα τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Λουκ Σίκμα, Μιχάλη Λούντζη και Ίγκνας Μπραζντέικις. Ο Σίκμα θα αποχωρήσει και χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα, εξάλλου πρόκειται για υπόδειγμα επαγγελματία και όλοι έχουν να λένε για την παρουσία του μέσα στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

Ο Μιχάλης Λούντζης παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα ήθελε να τον κρατήσει, ο ίδιος ο Έλληνας γκαρντ θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα για να έχει μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την ομάδα που έχει ακουστεί πως μπορεί να ενδιαφερθεί να είναι ο Άρης.

Τέλος ο Ίγκνας Μπραζντέικις δύσκολα θα μείνει στους Πειραιώτες παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και αυτό γιατί υπάρχουν παίκτες στο ερυθρόλευκο ρόστερ με τα δικά του χαρακτηριστικά και γιατί δεν κατάφερε να πείσει σε καμία περίπτωση την περασμένη σεζόν πως αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Γκος χθες προέκυψε ένα δημοσίευμα του Άρελ Γκίνσμπερ, πως η Παρτιζάν έχει καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ, η οποία μάλιστα είναι και αρκετά υψηλή. Ο Γκος όμως έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και με την λειψανδρία που υπάρχει στα γκαρντ θα είναι δύσκολο να τον αφήσει ο Ολυμπιακός να φύγει.

Το αινιγματικό post του Έβανς

Ο Κίναν Έβανς  είχε έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο το μέλλον του είναι «στον αέρα» μετά τη ρήξη επιγονατιδικού συνδέσμου που υπέστη και θα τον αφήσει εκτός δράσης για 6-8 μήνες. Ωστόσο υπάρχουν σκέψεις στον Ολυμπιακό να τον κρατήσουν κανονικά και να περιμένουν να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του.

Ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media όσον αφορά τον τραυματισμό και την αποκατάστασή του, γράφοντας: «Υποτιμήστε με. Θα έχει πλάκα».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024