Περίπου πριν έναν μήνα η σεζόν 2023/2024 στην Euroleague ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης και ήδη οι ομάδες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ, έχουν ξεκινήσει τις βελτιωτικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχουν ανακοινωθεί τα πρώτα μεταγραφικά «μπαμ», με τον Κέβιν Πάντερ στην Μπαρτσελόνα και τον Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό να είναι οι κινήσεις που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής.

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο νεοαποκτηθείς γκαρντ των μπλαουγκράνα, κλήθηκε να σχολιάσει το μεταγραφικό παζάρι της Euroleague και τη μεταγραφή που του έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση τώρα, μιλώντας στο γνωστό «Urbonus» podcast, στο οποίο φιλοξενήθηκε πριν λίγες μέρες. Ο 31χρονος Αμερικανός, ο οποίος πρόσφατα άφησε την Παρτιζάν για να μετακομίσει στην Καταλονία, ξεχώρισε την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι αυτή η κίνηση είναι, θεωρητικά, πολύ καλή και για τις δύο πλευρές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Νομίζω ότι η μεταγραφή του Μπράουν στον Παναθηναϊκό είναι μια πολύ μεγάλη κίνηση και για τις δύο πλευρές. Στα χαρτιά τουλάχιστον. Πρέπει να δούμε και πώς θα πάει, αλλά προς το παρόν είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση, όταν γίνει και επίσημη. Όπως και για τον Μίροτιτς, εφόσον καταλήξει στη Μονακό».

«Προσπαθώ το καλοκαίρι να μην διαβάζω πολύ για μεταγραφές Καταλαβαίνω αυτά που συμβαίνουν, αλλά προσπαθώ να απολαύσω το χρόνο μου. Προφανώς ξέρω τι συμβαίνει, αλλά υπάρχουν πολλές επιπλέον λεπτομέρειες», τόνισε.