Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αμφίβολος ο Εμπαπέ για το παιχνίδι με την Πολωνία

Αμφίβολος ο Εμπαπέ για το παιχνίδι με την Πολωνία

Καθόλου βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Κιλιάν Εμπαπέ στο παιχνίδι με την Πολωνία, σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκε στο ματς της Γαλλίας απέναντι στην Αυστρία, μετά από χτύπημα στον ώμο του Κέβιν Ντάνσο, ο οποίος δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει, όμως ο Γάλλος σταρ έσπασε την μύτη του.

Από τότε έχει γίνει γνωστό πως θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο τουρνουά με προστατευτική μάσκα, χωρίς να υποβληθεί τώρα άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Όμως στο ματς απέναντι στην Ολλανδία δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο με σκοπό να προλάβει το ματς απέναντι στους Πολωνούς.

Αυτό βέβαια δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

«Σήμερα δεν έχουμε παιχνίδι και όσο περνάνε οι μέρες αισθάνεται όλο και καλύτερα. Θα δούμε αν θα αγωνιστεί κόντρα στην Πολωνία, δεν είναι σίγουρο. Είναι σε καλό δρόμο, αναρρώνει και το αιμάτωμα που υπάρχει υποχωρεί κάθε μέρα που περνάει. Πρέπει να συνηθίσει και τη μάσκα η οποία επηρεάζει και την όρασή του. Αλλά είναι καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντεσάμπ ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για την κατάσταση του σταρ της Εθνικής Γαλλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Εμπαπέ διεκδικεί από την Παρί 100 εκατ. ευρώ

Ο 26χρονος επιθετικός είχε βγάλει στη… σέντρα με δηλώσεις του τη διοίκηση του συλλόγου και σιγά σιγά ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για τους δύσκολους τελευταίους μήνες του στο Παρίσι βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η Equipe, ο Εμπαπέ θα κινηθεί νομικά κατά της Παριζιάνων, διεκδικώντας αποζημίωση-μαμούθ που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Γάλλος καταγγέλλει πως η Παρί Σεν Ζερμέν τον έχει αφήσει απλήρωτο από τον Απρίλιο, ενώ δεν τού έχει καταβάλει και κάποια σημαντικά μπόνους που δικαιούται και για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει… προειδοποιήσει επίσημα τον σύλλογο για την αποπληρωμή όλων των χρωστούμενών του.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024