Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μοντέλα για το τραγικό λάθος του Ακαϊντίν: «Μια φάση που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο» (vid)

Μοντέλα για το τραγικό λάθος του Ακαϊντίν: «Μια φάση που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο» (vid)

Ο προπονητής της Τουρκίας ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον Σαμέτ Ακαϊντίν για το αυτογκόλ που πέτυχε στην ήττα με 3-0 από την Πορτογαλία.

H Πορτογαλία επικράτησε με 3-0 της Τουρκίας στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Euro, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Οι Πορτογάλοι μπορεί να έκαναν μια γεμάτη εμφάνιση, αλλά το στιγμιότυπο του αγώνα ανήκει στους Τούρκους καθώς το αυτογκόλ του Ακαϊντίν στο 28′, το οποίο «καταδίκασε» την ομάδα του στην ήττα, ήταν το… highlight της βραδιάς.

Ωστόσο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Βιντσέντζο Μοντέλα, φρόντισε να καλύψει τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι είναι μια φάση που μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο.

«Είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Αντίθετα η Πορτογαλία τιμώρησε το παραμικρό μας λάθος. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς μέχρι να σταθούμε άτυχοι στο δεύτερο γκολ. Είναι μια φάση που μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και άλλαξε την ισορροπία του αγώνα. Προφανώς υπήρξε ασυνεννοησία. Συνέβη σε μας, θα προτιμούσα να είχε γίνει στον αντίπαλο», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

«Η Πορτογαλία είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και το απέδειξε. Σε μας έλειπε λίγο το θάρρος, είναι κάτι που δικαιολογείται για μια ομάδα που δεν έχει τόσο μεγάλη πείρα σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης», πρόσθεσε o προπονητής της Τουρκίας, που θα προσπαθήσει στο τρίτο παιχνίδι των ομίλων να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Θυμηθείτε το απίθανο αυτογκόλ του Ακαϊντίν:

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024